Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 11.12.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 11.12.19

Дневен хороскоп – сряда – 11.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят носи силна енергия, която ако не може пълноценно да бъде използвана, търси изход да излезе

Овен – Добро време за професионалното ви развитие. Ще се почувствате вдъхновени и инстинктът ще ви води в правилната посока. В любовта ще откриете нови източници на удоволствие, ще бъдете отворени за нови идеи.

Телец – По-добре да се съсредоточите върху изпълнението на текущите задачи, без да предприемате нещо ново. По време на работа разчитайте най-вече на собствените си сили, без да очаквате помощ от другите.

Близнаци – Няма да имате проблеми и ще бъдете заобиколени от положителна и хармонична енергия. Ще откриете начин да подобрите отношенията си с колегите и няма да оставите нищо на случайността в професионално направление.

Рак – Вие сте много убедителни в това, което казвате и можете да се възползвате, за да получите нещата, които искате, но го кажете ясно и просто. За дела изискващи пълна концентрация, не е много подходящо време.

Лъв – Успешен и приятен ден - нещата вървят добре. Чувствате прилив от енергия, желание да започнете нещо ново, но звездите ви съветват да изчакате още. По-важно е внимателно да се подготви почвата за бъдещите постижения.

Дева – Ако чувствате неясни симптоми на неразположение, не се лекувайте самостоятелно, по-добре е да не отлагате посещението при лекар. Не е изключено да възникнат разногласия в семейството поради битови неуредици.

Везни –  Време е да помислите за вашето щастие и да отхвърлите някои компромиси, които по никакъв начин не ви помагат. Денят е идеален за вземане на сериозни решения. Посветете време на любовта и семейството.

Скорпион – Днес ще бъдете по-отворени към другите хора и ще приемате съвети и идеи, но бъдете селективни и мислете повече със собствената си глава. Трябва да сте гъвкави в работата си и в личните отношения.

Стрелец – Денят ще ви донесе възможности за самореализация. Имате вяра в себе си и сте изпълнени с оптимизъм в бъдещето.  Някои от вас ще имат възможност за получаване на допълнителен доход.

Козирог – Ако имате нови планове, тогава не ги отлагайте, напредвайте в посоката на вашите цели. Вярвайте в себе си и не се страхувайте от конкуренцията. Добре е да се заемете с личните си дела, които все отлагате поради липса на свободно време.

Водолей – Вашето внимание е фокусирано върху финансовите въпроси, както и тези, свързани с материалната стабилност.  Избягвайте да налагате вашата воля над другите. Ако сте твърде упорити и настойчиви, тогава са възможни конфликтни ситуации.

Риби – Денят ви ще бъде активен и времето ви ще бъде уплътнено с много неща, които имате да вършите. Имате реалистичен поглед върху действителността и можете да давате разумни съвети на другите.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Колкото е благоприятно времето, толкова и опасно е. Луната сега действа като увеличително стъкло и увеличава всички положителни и отрицателни качества на човек по няколко пъти. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността.

Денят носи силна енергия, която ако не може пълноценно да бъде използвана, търси изход да излезе. Сега лесно могат да възникнат всякакви спорове и конфликти. Препоръчва се да бъдете сдържани и търпеливи в отношението си към другите, въпреки че ще бъде трудно.

Днес важи поговорката: „Да би мирно седяло, не би чудо видяло”. Нужна е повече предпазливост във всичко, бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие и обръщайте внимание на околните.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети