Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 13.01.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 13.01.21

Дневен хороскоп – сряда – 13.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес търпението ви може да бъде подложено на изпитание. Приемете конструктивен подход към тази трудна ситуация, като я разглеждате като възможност да укрепите собствената си позиция и да излезете от нея с по-голямо самочувствие.             

Телец – Новолунието днес е подходящ момент да преоцените ситуацията си. Ако трябва, направете крачка назад. Прекалената амбиция не ви помага да постигнете целта си. Запазете спокойствие, бъдете оптимисти за бъдещето и оставете събитията да се развиват - по-добрите времена са на път.

Близнаци – Не се изненадвайте от определени ситуации и възможности, които се появяват. Има какво да обмислите през следващите дни преди да вземете някакви решения. Вие сте в състояние да реализирате по-големи и по-добри проекти.

Рак – Старите препятствия ще започнат да отпадат и скоро ще осъзнаете как се пробуждат деловите ви (бизнес) инстинкти. Няма да се наложи да чакате дълго за добрите възможности. Други хора могат да наранят чувствата ви днес.

Лъв – Изправени сте пред почти трудна ситуация. Запазете спокойствие и добре планирайте начина си на действие. Не се опитвайте да избягвате проблемите. Напротив, смело се изправете пред тях.             

Дева – Може да откриете, че сте достигнали границата на възможностите си. Като осъзнаете този факт, помислете за начина си на живот, как бихте могли да го подобрите и да развиете по-здравословна перспектива.                                                                

Везни – Никога не се съмнявайте в способностите си, дори ако не винаги разполагате с правилния отговор веднага. Проблемите, с които може да се сблъскате, са по-сложни от обикновено. Може да е полезно да се откажете от някои от обичайните си методи, за да предприемете алтернативни решения. 

Скорпион – Ако изпитвате някакви затруднения, то по-добре е да обсъдите това с приятели или близките си, тъй като те виждат нещата по-обективно от вас. Ако планирате да предприемете някои финансови транзакции, изчакайте малко и обмислете нещата по-добре.

Стрелец – Все още имате способността да създавате ситуации, които могат да превърнат мечтите ви в реалност, а не просто безцелно да си губите времето. Оставете големите инвестиции за по-късна дата, когато обстоятелствата са по-обещаващи.

Козирог – Вие реагирате раздразнително към хората от вашето лично обкръжение. Така прехвърляте лошото си настроение върху другите. Партньорът ви не може да направи нищо, вие просто сте недоволни от много неща. 

Водолей – Наясно сте колко предизвикателно е ежедневието и какви са изпитанията към вашата издръжливост. Поемете си дълбоко въздух и се освободете от ненужния товар. Не забравяйте, че добрите отношения винаги се нуждаят и от компромиси. 

Риби – Отложете всички планирани инвестиции и покупки, ако можете. Непредвидени събития могат да развалят вашите намерения и планове. Задръжте парите си, за да можете да реагирате гъвкаво на неочаквани събития.                                                                                             

Съветите на Фортуна

Новолуние в знак Козирог в 07:01 часа. Всеки път в момента на раждането на Новолунието, Вселената задава задачи на хората за настъпващия лунен месец. Haмepeтe cи мяcтo, кoeтo e cпoкoйнo и тиxo, къдeтo ce чувcтвaтe в бeзoпacнocт и кoмфopт. Ceднeтe удoбнo и фoкуcиpaйтe цялoтo cи внимaниe въpxу дишaнeтo cи. Пocтaвeтe pъцeтe cи въpxу кopeмa и миcлeтe зa тaзи oблacт. Изпoлзвaйте въoбpaжeниeтo cи! Haпpимep, визуaлизиpaйтe различни xpaни и уceтeтe кaк cтoмaxът ви peaгиpa. Moжeтe дa cи пpeдcтaвитe кoнкpeтни cитуaции или xopa и вижте кaк ce чувcтвaтe пo oтнoшeниe нa тяx. Всичко, от което ви се повдига или получавате лоши усещания, е вредно за вас. Cлeд мeдитaцията aнaлизиpaйтe eмoциитe cи и вижтe дaли иcкaтe дa пpoмeнитe нeщo.

Teзи часове ca нacитeни c eнepгия, кoятo ви кapa дa дeйcтвaтe. Moжeтe cпoкoйнo дa пpeдпpиeмeтe кaквитo и дa билo нaчинaния, нo в пъpвaтa чacт на деня e пo-дoбpe внимaтeлнo дa aнaлизиpaтe идeитe и да пpexвъpлитe вcички дeйнocти в cлeдoбeднитe чacoвe. He пpeдпpиeмaйтe мaщaбни пpoeкти кaтo peмoнти и пpeмecтвaния.

Луната се движи на празен ход от 09:23 часа до 18:45 часа. Не предприемайте нищо важно.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати