Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда - 23.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда - 23.01.19

Дневен хороскоп – сряда - 23.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък

Овен- По отношение на работата, това не е най-добрият ден. Възможно е да има загуби, грешни решения, поради които няма да бъде възможно да се постигне желания резултат във времето. Нужен е ясен поглед върху всичко и да проявите повече изобретателност.

Телец- Неспокоен ден. Трябва да действате по-внимателно. Необмислените действия могат да доведат до големи загуби. Старайте се да не се отказвате от плановете си, без значение как се развиват обстоятелствата, покажете упоритост.

Близнаци- През първата половина на деня има вероятност от неприятни изненади, но по-късно ще се почувствате по-уверени, ще видите нови възможности и няма да ги пропуснете. Ще бъдете енергични, готови да действате решително и дори когато обстоятелствата не изглеждат благоприятни за това, ще имате шанс да успеете.

Рак- Денят ще изисква изобретателност и находчивост. Много ще зависи от това дали използвате правилно своя опит. Бъдете водени от здравия разум и ще избегнете сериозни грешки, не правете това, за което по-късно бихте съжалявали.

Лъв- Денят не е лош, макар и да не носи големи успехи. Ще имате възможност да си починете добре, да се забавлявате. Не е нужно да вземате бързи решения, да променяте плановете си в движение. Напротив, можете спокойно да обмисляте събитията.

Дева- Не забравяйте, че всичко в този свят има двойствена природа. Не предизвиквайте късметът си, защото би могъл да се обърне срещу вас. Съблюдавайте непременно нравствените правила при общуване. Някои от вас не се чувстват в особено добра форма, но ще се оправят.

Везни- Труден ден. За да успеете, имате нужда от постоянство и това се отнася за всички сфери на живота. Възможно е да се наложи да се борите дори за това, което сте смятали за свое. Не отстъпвайте нито крачка и обстоятелствата ще заемат правилните си места.

Скорпион- Стари проблеми могат да напомнят за себе си. Ще трябва да се върнете към въпросите, които смятате, че са били решени отдавна. Добре ще направите, ако се освободите от подозрението. Късметът ще ви съпътства, въпреки, че няма да забележите веднага това.

Стрелец- Днес лесно ще успеете да се адаптирате към всякакви обстоятелства. Леко и деликатно ще съумеете да спечелите на ваша страна хората, които са ви необходими. Бъдете внимателни при работа с режещи предмети, възможни са срязвания.

Козирог- За днешният ден не се предвиждат някакви сериозни промени и събития. Сега почивайте, трупайте сили. Вашите чувства са напълно отрезвени и всички действия са добре премислени. Неподходящо време за скъпи или по-големи покупки.

Водолей- Тенденциите, които се оформят, явно не са съвсем във ваша полза и могат да ви накарат да промените начина си на действие. Средата на деня ще бъде по-интензивна, вечерта по-спокойна.

Риби- Има вероятност днес да възникнат на неуредици на работното ви място, но ако запазите спокойствие и търпение, те бързо ще изчезнат. Не трябва да губите присъствие на духа, за да може се справите с по-трудните ситуации.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък. Период на натрупване на впечатления. Изостря се чувственото възприемане на света. Като мотив за постъпките, преобладават емоциите. Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. Необходимо е да се работи над лошите мисли. Да се съблюдава справедливост, да се оказва подкрепа на нуждаещите се. Днес светът е нашето огледало – в него се отразява нашата истинска същност, показва ни нашето истинско Аз. Бъдете внимателни към всичко случващо се с вас през този ден. Всичко, което говорят за нас околните е чистата истина. Анализирайте думите казани по ваш адрес, но не предприемайте никакви действия под влияние на първичните инстинкти. В този ден действителността разтваря очите ни да видим събитията в истинската им светлина.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети