Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 7 септември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 7 септември 2022

Дневен хороскоп – сряда – 7 септември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Понякога ви изглежда, че изобщо няма да е възможно да постигнете желаните резултати. Но не се обезсърчавайте! Всичко ще ви се получи, ако не бързате да се откажете. Ще имате възможност да прекарате време с любимите хора, да обърнете внимание на семейните въпроси. 

Телец – Още в началото на деня внимателно планирайте нещата и всичко ще върви по план. Ще бъдете отворени и възприемчиви към новостите. Нещо или някой, който ще привлече вниманието ви днес, ще повлияе на вашите възгледи и начин на мислене. 

Близнаци – Каквото и да се случи, не затваряйте сърцето си за другите. Не е изключено да се появят нови възможности за вас днес, които да дадат на живота ви нов стимул и освежаващ тласък. Новите контакти, могат да се окажат изключително полезни за в бъдеще.

Рак – В предобедните часове са възможни напрегнати моменти, възможно е не всичко да върви по план и това ще ви изнервя. Неочаквани семейни или битови задължения могат да отнемат времето, което сте мислили да отделите на себе си.

Лъв –Благоприятен ден, но въпреки това едва ли ще успеете да свършите всичко, което искате. Не надценявайте силите и възможностите си. Огледайте се за някой, който би могъл да ви помогне; около вас има хора, на които можете да разчитате. 

Дева –В началото на деня е възможно да попаднете в стресова ситуация и неприятности. Може да ви бъде трудно да се концентрирате и да съберете мислите си. Не обръщайте внимание на слухове и предположения, тъй като единственото, което ще спечелите са опънати нерви. 

Везни – Необходимо е да поддържате правилен баланс във всичко – в отношенията, в работата. Трябва да предприемете нужните действия и да поемете нещата в свои ръце. Възможностите трябва да бъдат използвани най-рационално.

Скорпион –Днес сте по-чувствителни и раздразнителни от обичайното, а другите като че ли нарочно изпитват вашето търпение. Най-добре отложете обсъждането на важни въпроси за друг момент. Вероятни са интересни съвпадения, даже приятни изненади.

Стрелец – Днес отново ще дадете пример на другите колко много неща са възможни с добра воля. Ще усетите благоприятното влияние на обстоятелствата и ще можете да се възползвате максимално от всяка добра възможност.

Козирог – Днес ще сте по-дисциплинирани и организирани от обикновено. Изпълнението на задълженията ще върви чудесно, а също така ще се справяте добре в комуникацията. Възползвайте се от благоприятните обстоятелства и разрешете недоразуменията от последните дни.

Водолей – Ще подхождате към работата си с много амбиция и успешно ще се справите с всичките си задачи. Водени от шестото си чувство, винаги ще бъдете една крачка пред останалите. Настроението се подобрява, откриват се нови възможности. 

Риби – Избягвайте стресови и напрегнати ситуации, правете това, което може да ви помогне да се настроите към позитивно настроение. Ще имате възможност да прекарате време със стари приятели, хора, които отдавна не сте се виждали. Не са изключени и романтични изненади.

Съветите на Фортуна

Енергийно много силен ден. Максимално нараства жизненият потенциал. Бъдете предпазливи и внимателни във всички дела. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Приемайте ставащото като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си. При поява на всякакви здравословни проблеми да се вземат незабавно мерки.

Ако днес нещо успее да ви удиви - очаква ви щастие. Ако на излизане от къщи чуете детски смях или видите играещи деца - чака ви просперитет. Птица прелетяла край прозореца се явява като знак, че ви очаква приятен сюрприз.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Има ли фактор, който разколебава доверието ви в честността на вота и изборните резултати?
Покажи резултати Скрий резултати