Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 01.01.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 01.01.20

Дневен хороскоп – сряда – 01.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Време за размисъл върху универсалната взаимовръзка на явленията. Може би така ще откриете тайният ключ за настоящият си успех. Звездите ви подкрепят. Старайте се да не влизате в конфликти. Честита Нова година, скъпи Овни!

Телец – Хармоничен ден. Днес няма място за скука и еднообразие. Всички притеснения в този ден ще бъдат краткотрайни, всичко ще се окаже във ваша полза. Чудесен ден да се видите с приятели. Честита Нова година, скъпи Телци!

Близнаци – Въпреки празничната суматоха ще останете вътрешно спокойни и уравновесени. Чудесно време за разговор с приятели, осъществяване на съвместни планове. Това ще направи живота по-ярък и по-радостен. Честита Нова година, скъпи Близнаци!

Рак – Вие и околните сте приятелски настроени. Иска ви се да общувате повече, да споделяте най-съкровени мисли. Подходящ ден за овладяване на енергийни практики, медитация. Отделете време за уединена (макар и кратка) почивка. И помечтайте за това, което искате през следващата година. Честита Нова година, скъпи Раци!

Лъв – Не мислете за миналото и не мислете твърде много за бъдещето. Бъдете тук и сега. Това е ден за конкретни реални действия, намиране оригинални решения. Опитайте се да мислите творчески. Честита Нова година, скъпи Лъвове!

Дева – Вкъщи могат да настъпят някои промени, приемете всичко с повече хумор. Препоръчително е да отделите повече време за себе си – масаж, спа процедури, вана. Честита Нова година, скъпи Деви!

Везни – Концентрирайте се върху желанията си, медитирайте над тях, помечтайте за хубави неща. Създайте около себе си аура на доброта и светлина и ще привлечете щастие. Честита Нова година, скъпи Везни!

Скорпион – Възможно е да се появят стари проблеми или нови отговорности. Много по-важно е сега да се отпуснете и да се възстановите след празника. Не правете това, което не е по силите ви. Честита Нова година, скъпи Скорпиони!

Стрелец – Ще почувствате как се изпълвате с нови сили. Чудесен ден да прекарате приятни минути с приятели или любимия човек, да градите съвместни планове за бъдещето. Честита Нова година, скъпи Стрелци!

Козирог – Отдайте се на приятни преживявания и оставете настрана всички неотложни въпроси. Този ден ви е даден, за да усетите пълнотата на живота. Честита Нова година, скъпи Козирози!

Водолей – Вдъхновение, радост, триумф - всичко това ще почувствате днес. Много светъл ден, който ви подготвя по всяка вероятност приятни моменти. Честита Нова година, скъпи Водолеи!

Риби – Денят е пълен с изненади, бъдете подготвени за неочакваното. Живейте в настоящето, без много напрежение и притеснения. Днес не отказвайте милостиня. Честита Нова година, сладки Риби!

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на промяна, преоценка на стойностите. Пригответе се за неочакваното, плановете ви могат да бъдат нарушени, да се случат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им се оставя време за развитие. Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията. Приемайте с радост всички промени и бъдете открити към новото. Ден, в който не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално.

Енергията на деня е подходяща за вътрешна работа върху себе си. Представете си, че през всички сфери на живота ви преминава пречистващата енергия на огъня. В огъня изгарят всички препятствия и всички качества, които ви пречат, всички обиди, неприятности и вие отново се прераждате в ново качество. Пречистващият огън може да бъде реален и вътрешен, голям или малък.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети