Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 01.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 01.04.20

Дневен хороскоп – сряда – 01.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Това е време на дълбоките личностни промени

Овен – Този ден е силно повлиян от външни фактори. Възможно е да изпитвате известно неудовлетворение, да имате някои затруднения. Не се тревожете. Приемете това като идеално време да се отпуснете. Започнете да слушате повече тялото си и намерете баланса между действията и почивката.

Телец – Лунните енергии изострят сетивата ви и подчертават желанието ви за материално благополучие. Всичко, което е нерентабилно финансово и не удовлетворява желанието ви, отива на втори план.

Близнаци – Може би някой от семейството ви ще ви дразни и поради това може да възникнат конфликтни ситуации у дома ви. Денят ще премине добре, ако уважавате правото на всеки на личен живот и не пренебрегвате нуждите на другите.

Рак – Може да рационализирате някои умения в работата и нещата ще стават по-бързо. Луната във вашия знак ще ви направи по-чаровни и сладкодумни, което ще улеснява общуването ви и постигане на желаното.

Лъв – Умеете да взимате разумни и целенасочени решения, затова винаги намирате правилния подход за действие. Не допускайте да се държите прекалено самоуверено или небрежно. Винаги обмисляйте важните неща спокойно, така ще преодолеете всякакви последици, преди да ги приложите на практика.

Дева – Мислите рационално, сравнявайки всички плюсове и минуси на нещата в живота. Не е лесно да ви вдъхновят с красиви идеи, веднага ще започнете да изчислявате колко разходи трябва да направите, за да реализирате тази идея. 

Везни – Добър ден за уединение. Опитайте се да избягвате разногласията с любимите хора. Дори ако някой е виновен според вас, не си позволявайте да отправяте критики и отрицателни изявления за този човек.

Скорпион – Буйната ви кръв ври, иска динамика, но звездите ви съветват да прекарате деня спокойно. Вие цените всички физически удоволствия: вкусната храна, красотата на цветята, приятната музика, комфортната атмосфера, секса.  Любовта е във въздуха, вие сте готови да давате и получавате любов. 

Стрелец – Вашите дела ще започнат да се нареждат. Денят е подходящ за анализи. Има няколко съблазнителни възможности, които чукат на вратата ви и вие трябва да избирате между желанието да запазите всичко както е и желанието да преминете към следващото ниво.

Козирог – Може да се сблъскате с неочаквана и предизвикателна ситуация. Не се притеснявайте, вярвайте във вашите способности и изобретателност. Ако действате внимателно и търпеливо, вие сте в състояние да преодолеете усложненията. Талантът ви да импровизирате ще е особено полезен при решаването на проблемите.

Водолей – Старайте се да изпълнявате задълженията си на най-високо ниво, не давайте вдъхновение на фантазиите и подхождайте към задачите си с пълна отговорност. Ще бъдете истински оратори и лесно ще убедите хората да ви следват.

Риби – Чашата(вашата ситуация) може да ви изглежда наполовина празна, но само на пръв поглед. Продължавайте да я гледате или по-добре променете начина, по който я гледате и ще видите, че наистина е наполовина пълна.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 12:00 ч. не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Това е време на дълбоките личностни промени. Старите недовършени дела могат да напомнят за себе си и да отнемат много сили и време.

След 12:00 ч. най-добре да се прекара времето в тиха и спокойна обстановка. Дайте покой на ума си и позволете на вътрешният си глас да ви подскаже правилните решения. Отделете достатъчно време на семейството и на по-възрастните си роднини.

Негативните действия и постъпки могат да имат бъдещи последствия. Препоръчително е да се избягват контакти, особено с непознати хора. Конфликтите могат да възникнат от нищото.

Нищо не се случва случайно. Всичко, което възниква е свързано с нерешените проблеми от миналото. Възможно е да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли. Важно е да не се поддавате на тези емоции, а да запазите спокойствие. Ако получите лоши знаци от съдбата, обърнете им внимание.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати