Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 01.05.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 01.05.19

Дневен хороскоп – сряда – 01.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

Ден на мъдростта и познание на тайните, но повече в общуването с хората и предаване на опит

Овен – През деня не е изключено да срещнете малки затруднения или плановете ви да трябва да се променят заради неудачни съвпадения. По-късно ситуацията ще се промени към по-добро. Ще има възможност да се подредят нещата по правилния начин.

Телец – Днес интуицията е силна, но не трябва да разчитате напълно на нея. Практическият подход ще помогне правилно да прецените перспективите стоящи пред вас. Ако приятелите ви канят да прекарате време в тяхната компания, не отказвайте.

Близнаци – Днес трудно ще разделите реалистичните цели от идеалистичните фантазии. Независимо дали ви харесва или не, по-добре е да се вслушате в съветите на други хора, на които имате доверие. Те ще ви окажат безценна помощ.

Рак – Имате желание да излезете извън зоната си на комфорт и да опитате нещо ново, но ако изпитвате и най-малкото съмнение, по-добре се откажете. Днес Луната е склонна да създава илюзии и заблуди. Разчитайте на здравия си разум

Лъв – Денят изисква сериозен и балансиран подход към обстоятелствата. Планетарните влияния за хората от вашия знак обаче са благоприятни, така че няма причина да се притеснявате. Те ви помагат да отключите потенциала на вашата личност.

Дева – Избягвайте да летите на крилете на фантазията, защото реалността ще ви поднесе ценен урок. Съсредоточете се върху основните неща и оставете второстепенните на заден план. Избягвайте да изяснявате отношения с партньора си.

Везни – За да може всичко да се нареди във ваша полза, може да се наложи да отстоявате собствените си интереси. Също така избягвайте да оказвате натиск върху околните, за да избегнете разногласия.

Скорпион – Семейните обстоятелства изискват голямо внимание. Днес не е лесно да се съчетаят собствените ви интереси с интересите на близките ви. Важно е обаче да им покажете, че ги цените и ви е грижа за тях.

Стрелец – Денят ще се подреди добре за повечето от вас. Близки или приятели могат да ви зарадват с приятна изненада или неочакван подарък. Ще се отвори възможност да посетите някои интересни места, както и да направите добри покупки.

Козирог – Ако взаимодействието с други хора е уморително, намерете възможност да прекарате известно време далеч от шума и суетата, забравяйки за неотложните въпроси, потъвайки в атмосферата на романтика и мечти.

Водолей – От вас се изисква да поемете инициативата да разрешите някакъв проблем. Звездите ви съветват да бъдете предпазливи днес, когато трябва да вземате финансово решение. Вие също трябва да сте внимателни, когато правите покупки.

Риби –Днес преобладава духовният компонент на живота. Вие сте особено податливи на красотата във всичките й проявления. Фантазиите могат да бъдат толкова ярки, че едва ли ще се разграничават от реалността.


СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на мъдростта и познание на тайните, но повече в общуването с хората и предаване на опит. Постарайте се да имате само положителни мисли. Настроението е нестабилно. Емоциите могат изцяло да ви погълнат. Не се поддавайте на изкушенията и провокациите.

Добре е нищо да не се започва или планира, тъй като може да “затънете в блатото” или нещата да ви се реализират на обратно. По-малко говорете, защото много енергия в този ден отива за празно дърдорене - следете какво казвате или по-добре замълчете. При спорове не се стига до добри резултати. Ако започнете да предприемате нещо, но у вас възникнат някакви съмнения относно правилността на вашите постъпки, по-добре се откажете. Възможно е да се случват неочаквани неща. Неподходящ ден за впускане във всякакви авантюри.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети