Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 02.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 02.01.19

Дневен хороскоп – сряда – 02.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Нищо важно да не се започва, денят е подходящ за въздържание и пост

Овен – Мобилизирайте всичките си сили, за да се справите със задачите си в действие. Имате на лице някои проблеми, но трябва вие самите да намерите начин как да ги разрешите и да не разчитате особено на чужда помощ.

Телец – Хармоничните тенденции ще преобладават над нехармоничните. Разчитайте повече на собствените си сили и по-малко на помощта на околните. Внимателно се отнасяйте към хората от противоположния пол.

Близнаци – Днес много неща ще ви се изяснят и ще придобиете съвсем друго разбиране за тях, тъй като енергията на деня ще ви избави от илюзиите и ще ви даде възможност реално да погледнете на света около себе си.

Рак – Ако не прекалите с емоциите, нещата около вас ще се разрешат благополучно. Придържайте се днес към правилото: “мълчанието е злато”. Ако отивате по покупки, вземете си съветник, хем ще имате и приятна компания.

Лъв – Засилва се интереса ви към социалния живот. Появява се желание за общуване с хората, за установяване на нови запознанства. Но в контактите си трябва да бъдете повече предпазливи и внимателни.

Дева – Благоприятен ден за всякакви земни дела. Претендирайте само за толкова, колкото сте заслужили. Не се стремете към лесен успех, той може да стане предшественик на големи проблеми. Възможно здравословно неразположение.

Везни – Звездите ви съветват да се държите уверено и в никакъв случай да не се отказвате, дори ако ви се струва, че обстоятелствата са по-силни от вас. Причините за вътрешни вълнения и терзаене може да бъдат финансови или нещо, което все още не сте изпълнили.

Скорпион – От рано трябва да съставите плановете си. Колкото по-организирани и дисциплинирани бъдете, толкова по-малко влияние ще ви окажат неблагоприятните тенденции. Откажете се от спонтанни покупки.

Стрелец – В днешния ден интелектът ви ще властва над чувствата. Подходящо време за тайни мероприятия. Вашите действия ще дадат добър резултат, само в този случай, ако не причиняват вреда на никого.

Козирог – Ще имате да решавате не малко проблеми, при това се препоръчва да действате самостоятелно, без да очаквате странична помощ. Резултатите ще бъдат добри, ако и вие бъдете упорити и настойчиви.

Водолей – Благоприятно време за почивка, за разширяване на хоризонтите, за изготвяне на планове за бъдещето, особено ако това се прави с любим човек. Избягвайте конфликтни ситуации, последната дума няма да е ваша.

Риби – Денят носи тежка енергия, но не е свързан със значителни събития. Не е желателно да харчите големи суми пари. Бъдете готови за упреци към вашето лекомислие. От романтичните похождения временно се откажете.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е малко опасен. Нищо важно да не се започва днес. Въздържайте се от загуба на енергия. Почивайте си, бъдете разумни, пестете силите си и икономично ги изразходвайте. За предпочитане е повече да се мълчи, по-малко да се говори. Днес не трябва да се обиждате, ако ви ругаят или критикуват, а да обърнете внимание какво ви казват, защото това ще помогне да отстраните недостатъците си.

Денят е подходящ за въздържание и пост. Не се препоръчва вадене на зъби. Започнали болести са опасни. Нараства вероятността за кражби и измами, опасност от аварии и катастрофи.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети