Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 02.03.2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 02.03.2022

Дневен хороскоп – сряда – 02.03.2022 - Tribune.bg

Овен – Денят може да ви донесе известно безпокойство, но като цяло ще е успешен и ще премине добре, ако бъдете търпеливи и не се поддавате на нервността. Необходимо е да запазите спокойствие и само така ще избегнете конфликтите с другите.

Телец – Днешният ден ще ви донесе възможност за успешно изпълнение на вашите планове. На пътя ви може да възникне неочаквано препятствие и за да се справите с него, ще трябва да демонстрирате иновативно мислене.  

Близнаци – Денят ще е добър, ако проявите достатъчно проницателност, за да грабнете всеки шанс. Ще срещнете някой, в чиято компания ще се чувствате приятно и леко. Ще имате възможност да купите евтино нещо, за което отдавна мечтаете!  

Рак – Денят обещава да бъде успешен и продуктивен. Благодарение на силната си интуиция ще можете да вземете правилните решения. Усещате, че препятствията остават назад и всичко започва да се развива с лекота.  

Лъв – Днес времето, прекарано в приятелски или семеен кръг, ще ви помогне бързо да възстановите силите си и енергията. В следобедните часове е възможна приятна изненада, което ще подобри вашето настроение.  

Дева – Днес имате възможност да завършите успешно това, което сте започнали по-рано. Резултатите от вашите действия могат да надминат очакванията ви. Ще преобладава доброто настроение, а отношенията с хората ще се развиват хармонично и леко.

Везни – Денят е силно повлиян от външни фактори. Вероятно ще изпитвате известно неудовлетворение, може да срещнете някои затруднения. Приемете това като идеално време да се отпуснете. Започнете да слушате повече тялото си и намерете точния баланс между работа и почивка.

Скорпион – Днес ще бъдете в емоционален възход и желание за промени. Любовните взаимоотношения се характеризират с емоционална наситеност и силно влечение към физическата страна на любовта.

Стрелец – В днешният ден късметът ще е с вас. Обстоятелствата са благоприятни и има шанс да постигнете отдавна поставена цел или желание. Ще получите полезна информация, която ще ви помогне да вземете правилните решения.  

Козирог – Не е изключено да се появи сложна задача, за която трябва да намерите бързо решение. Бъдете любезни и приятелски настроени към тези, които обичате. Не флиртувайте с колеги. Не е добре да смесвате деловите с личните отношения.

Водолей – Днес може да изпитате лек дискомфорт, който ще ви попречи да се справите ефективно с неотложни въпроси. Нервният стрес и новолунието може да повлияе на качеството на съня. Вземете валериан или други успокоителни с естествен произход.  

Риби – Имате оптимистична нагласа и виждате добрата страна на нещата. В любовта сте склонни да правите компромиси, за да запазите хармонията. Точката на силата винаги е в настоящето. Нещо или някой ще ви развесели.  

Съветите на Фортуна

До 19:36ч - Ден на хармония и красота. Препоръчва се завършване на започнатата работа. Не правете нови планове. Време на мъдрост и размисъл. Чудесно време за обобщаване и анализиране на събитията през последните дни. Хубаво е да чувствате лекота, да не се напрягате.

В 19:36ч настъпва новолуние в знак Риби. В това време Луната не се вижда изобщо. Тя се намира на една линия между Слънцето и Земята, която хвърля сянка върху нея. Осветена е обратната страна на Луната, която не е видна за земляните и в следващите два дни също. Наричани са дните на Хеката. Времето се счита за тежко. В безлунните дни трябва да сме по-тихи от водата и по ниски от тревата. Смята се, че броди нечиста сила по това време. Човешката енергия е отслабена, виталността е близо до нулата. Сега хората са подложени най-много на стрес, нервни разстройства и различни заболявания, тъй като имунитета е снижен. Подходящо време за лунна диета и за работа с желания.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети