Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 02.10.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 02.10.19

Дневен хороскоп – сряда – 02.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен - Склонни сте първо да действате, а след това да мислите. Първичният импулс в повечето случаи ще се окаже по-правилен и колкото повече започвате да разсъждавате, толкова по-лесно ще избягате от правилния избор. По-малко слушайте мненията на другите.

Телец - За мнозина денят  ще е хубав, въпреки че не е изключено да се появят някои дребни проблеми. Подходящо време да обменяте информация, да търсите решение на текущите задачи. Не правете нищо, което не ви лежи на душата.

Близнаци - Постарайте се да планирате подробно днешния ден и после следвайте предначертаното. Импровизираните решения ще са много удачни. Не предприемайте сега нови промени, тъй като нещата може да се обърнат по начин, по който не сте се надявали.

Рак - Правете всичко, което ви се прави и е разумно. Осигурете си хубаво разтоварване и повече почивка. Ще си прекарате твърде приятно времето с някои хора. Въздържайте се да харчите пари за ненужни покупки. Това особено важи за жените.

Лъв - Ще бъдете заети с текущите дела. В работата ще срещнете трудности, но в личните отношения ще ви върви повече. Възможно е някое събитие или срещата с някой човек да ви накарат да погледнете на живота по нов начин.

Дева - Днес е актуално правилото: “Който търси, намира.” С повече активност ще постигнете желаното, но трябва да пипате с “кадифени ръкавици”. Силовите методи няма да ви доведат до никъде. Натрупаните дела не отлагайте повече, ако имате възможност ги довършете.

Везни - Успехът ви като цяло зависи от вашата вяра в собствените сили. Всичко останало ще бъде обезпечено. Преобразувайте енергията си в нещо позитивно, насочете я към правилното русло. Благоприятен ден за оправяне на недоразумения.

Скорпион - Избягвайте да влизате в словесни битки. Силата ви да убеждавате ще бъде отслабена за известно време и сами можете да попаднете под влияние на някой друг. Не са изключени проблеми в отношенията с по-възрастни хора, но затова пък с приятели ще си прекарате добре.

Стрелец - През днешния ден може да ви се открият нови перспективи. Не избягвайте срещите и разговорите с приятели и познати. Добро време за развлечения, търсене на удоволствия и изобщо за смяна на обстановката.

Козирог -  Ще е спокоен и добър ден, ако не се поддадете на лошото си настроение. Подхождайте творчески към нещата, използвайте неочаквани ходове. Подходящо време за общуване с близки приятели.

Водолей - Денят е добър за творчески изяви. Може да ви хрумне някоя оригинална идея, запишете я, за да не я забравите. Оставете всичко да следва собственият си ритъм. Бързайте бавно. Избягвайте споровете, тъй като не трябва да се нарушава хармонията.

Риби - Делата ви ще се развиват успешно, но при условие, че играете по честните правила. Може да се появи чувство на несигурност. Това ще отмине, ако приведете всичко в ред. Доверете се на опита и инстинкта си.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Това е денят, в който всеки има шанс да постигне успех във всяко дело. Желателно е да се намери възможност за активно действие, но е важно да се подходи към него творчески. Това е добър момент да събудим творческите енергии, да открием нови таланти в себе си или да си припомним забравени способности и да започнем да ги реализираме.

На този ден можете да поемете натоварване с всяка работа. Всички цели днес са по-лесни за постигане, отколкото в други дни. Това се дължи на факта, че днешните енергии допринасят за самоувереността.

Денят е подходящ за осъзнаване на своите отговорности, за вътрешна работа върху себе си. Много подходящи са сега за изговаряне положителни утвърждения и формули. Благоприятно е да поработите върху имиджа си и да промените нещо във външния си вид. Хубаво е да си поплачете в този ден, сълзите са очистващи.

Във времето от 12:45 ч. до 14:45 ч. не предприемайте нищо ново и важно.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети