Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 02.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 02.12.20

Дневен хороскоп – сряда – 02.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Не се опитвайте да се налагате и да контролирате ситуацията. Закономерностите са по-силни от вас. Ако се наложи, по-добре поемете отговорността за своите решения, действия и инициативи.

Телец – Един обикновен ден като всички други. Възможно е, но не задължително да се появят семейни проблеми поради финансови неуредици. Потърсете навреме начин как да избегнете това положение. С когото трябва може да споделите новите си идеи.

Близнаци – Очаква ви полет на мисълта и творчески подем. На предна линия са вашият авторитет и предизвикателствата, които стоят пред вас. Старайте се да избягвате разногласията, предизвикани от странични субекти.

Рак  – Днес има вероятност някой да ви развали настроението и да започнете да виждате поради това светът в мрачни краски. Бъдете реалисти и не ставайте жертва на собствените и чуждите илюзии. Утре всичко ще изглежда по-различно.

Лъв – Ако телом и духом се отдадете на това, което трябва да правите, ще постигнете отлични резултати. Достатъчно сте енергични и способни да се справите с всичко, което поискате. Има начини как да отстраните пречките.

Дева – Ако се почувствате разсеяни, по-добре не започвайте нищо важно, докато не постигнете пълна концентрация. Всяка грешка може да ви струва скъпо. Ако стане край вас напечено, запазете спокойствие.

Везни – Благоприятен плодотворен ден; ще имате време да направите много полезни неща за себе си и за другите. Вие сте сериозни, носите отговорност за всички дела, които предприемате. Това ви позволява да избегнете много грешки.

Скорпион  - Спокоен ден, който ви носи усещането за изпълнен дълг и добре свършена работа. Доволни сте от себе си, а това е най-добре за самочувствието, което напоследък сякаш ви липсваше малко.

Стрелец – Създайте около себе си атмосфера на престиж, мистерия и загадъчност. Така ще предизвикате в човека, който ви интересува небивал интерес дори да се опитва все още да го прикрива. Половината битка ще е спечелена.

Козирог – Сродна душа ще прояви съчувствие и внимание към вас. От това ще се почувствате по-добре и ще се повиши самочувствието ви. Оправете всичките си задължения и уредете всички сметки, които сте направили.

Водолей -– Успешен във всички отношения ден. Обстоятелствата са благоприятни. Слабо звено може да се окаже нервната ви система, затова избягвайте неприятни ситуации, спорове. Добър момент да поработите върху своя имидж.

Риба – Вашата усмивка и мило държание могат да отворят всички врати пред вас. Трудно ще могат днес да ви отказват, затова не пропускайте своя шанс. Не пренебрегвайте партньора/ката си. Обръщайте повече внимание.

Съветите на Фортуна

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък. Период на натрупване на впечатления. Изостря се чувственото възприемане на света. Като мотив за постъпките, преобладават емоциите. Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. От сълзи и сантимент, човек лесно може да премине към злоба и агресия.

Изисква се повече благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като денят е свързан с опасности. Да се съблюдава справедливост, да се оказва подкрепа на нуждаещите се. Необходимо е да се работи над лошите мисли.

Бъдете внимателни към всичко случващо се с вас през този ден. Всяка ситуация днес трябва да оценяваме като огледално отражение на нашата същност. Действителността „отваря“ очите ни да видим събитията в истинската им светлина. Могат да възникнат препятствия при достигане на целите и да се зародят конфликти с околните. Лесно може да се изпадне под чуждо влияние. Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности.                                            


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети