Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 03.02.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 03.02.21

Снимка:

Овен – Трябва да се адаптирате и приспособите към ситуацията и обстановката. Ако всичко върви добре, проблемите ще бъдат избегнати. Не е изключено да се намесва съдбата в случая. За предпочитане е да останете в уединение и да се насладите на тишината и покоя.

Телец – През втората половина на деня ще бъде по-стресиращо. Трябва да преосмислите връзката с вашата сродна душа. Може би отдавна сте загрижени за някои нюанси и днес е благоприятен ден за решаване на проблемите.

Близнаци – Не трябва да променяте напълно тактиката и стратегията на работа, по-добре е да продължите да действате по същия начин, без промени. И е препоръчително да се въздържате от взаимодействие с колеги. Нуждаете се от спокойствие и пълна концентрация. 

Рак – Денят ще донесе противоречиви впечатления, ефект на дежа вю. Самочувствието ви няма да се промени, но ще бъдете връхлетени от различни емоции. Ще бъдете и леко разсеяни, затова не се захващайте със сериозни неща.

Лъв – Първата половина на деня носи нови неща и притеснения. Може да има толкова много от тях, че ще трябва да променяте плановете си, да преназначавате срещи. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници.

Дева – Жизненият потенциал е висок, вие сте енергични и с ентусиазъм се захващате да вършите делата си. Често започнатото не ви се удава да завършите веднага, но вие не отстъпвате, докато не постигнете желаното.

Везни – Отнасяйте се внимателно към набелязаните планове и задачи. Ще успеете да реализирате идеите си, ако запазите хладнокръвие и спокойно общувате с околните. Не бързайте да вземате важни решения, а разсъждавайте трезво.

Скорпион – Денят ще бъде благоприятен във всички сфери на живота. Преди обяд можете да завършите спешните работи, но след това се посветете на релаксация и пълна почивка. Неутралното отношение към житейските проблеми е най-доброто решение в момента.

Стрелец – Не бързайте. Този ден изисква балансирани решения и добре обмислени действия. Категорично не се толерира суетата и неоправданото бързане. Не винаги си струва да се поддавате на импулсите, но е полезно да се ръководите от здравия разум във всяка ситуация.

Козирог – Помислете как бихте могли да се зарадвате. Някои приятни занимания и малка непланирана покупка ще свършат работа. Общуването с приятели ще ви вдъхнови. Обърнете внимание на идеите, които идват от другите: възможно е да ви бъдат полезни.

Водолей – Ходенето на чист въздух ще има положителен ефект върху вашето здраве и самочувствие. Ще бъдете весели и ентусиазирани. Презареждайте се с положителни емоции. Основното нещо е, не забравяйте да се обличате топло и да пиете горещ чай в топла компания.

Риби – Днес е по-вероятно от обикновено да се тревожите за дреболии, да изпитвате безпокойство и притеснение. Добре е да стоите далеч от хора, чиито коментари са ви разстройвали неведнъж. По-добре е да отложите неприятните дела, ако е възможно.

Съветите на Фортуна

Период за трупане на мъдрост. Всякакви знания лесно се усвояват. На този ден трябва да се съсредоточите изцяло върху най-важния за вас проблем и търсенето на необходимите източници на знания за решаването му. В този магически ден умствените способности на човек и неговата интуиция са особено силни. Можете да научите нови неща за себе си и света. Може да ви се разкрият тайни знания, да ви хрумнат нови идеи и да намерите нови оригинални решения на стари проблеми. Решавайте проблемите, постигайте целите си със придобитите знания. Не забравяйте обаче, че знанието може да се използва само за добро, в противен случай ще се обърне срещу вас. Човек трябва да бъде алтруист, да учи други, да предава своя опит, да бъде щедър или просто да трупа знания. В медицински аспект е необходимо да бъдете внимателни към тазобедрения пояс, кръста и долната част на гръбначния стълб. По-добре е да не правите резки движения.

Луната се движи на празен ход от 08:16 ч до 13:26 ч и това време е неефективно за важни неща и покупки, за подписване на договори. Подходящо е за вършене на обичайните неща или за почивка.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още