Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 03.04.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 03.04.19

Дневен хороскоп – сряда – 03.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

Добре е да простите на враговете си, на хората, които са ви обидили, да изплатите дълговете си

Овен – Този ден ще бъде приятен и няма да е уморителен, ако позволите на събитията да се развиват по свой собствен начин и не се опитвате да променяте възгледите на хората около вас. Можете да се занимавате с всякакви дела, ако сте готови за това, че резултатът няма да бъде получен веднага.

Телец – Този ден е подходящ за романтични срещи, а някои представители на знака ги очакват нови запознанства. Експериментите с външния вид ще бъдат успешни. Бъдете внимателни, когато пътувате, избягвайте сериозни физически натоварвания.

Близнаци –Днес положените усилия няма да бъдат напразни. Ще постигнете реализацията на нещо важно. Не е нужно да излизате извън обичайните рамки, за да получите приятни емоции, да се поглезите с ярки впечатления

Рак –Днес вероятно ще има ситуации свързани с голямо нервно напрежение и безпокойство. Основните трудности са свързани с взаимоотношенията с членовете на семейството, решаването на домашните проблеми.

Лъв – Благоприятен ден, нещата ви се получават лесно. Виждате възможности там, където другите сякаш не ги забелязват. Оптимизмът ви е оправдан. Възползвайки се от покровителството на звездите ще можете да постигнете много.

Дева – Налице е рязък спад в деловата активност, опитайте се да не планирате нищо важно за този ден. Проблемите, които изискват незабавно разрешаване са доста сложни и изискват спокойно отношение. Доверете се на собствената си интуиция - съветите дори идващи от достойни и надеждни хора, могат да бъдат напълно безполезни.

Везни – Ден на висока делова активност, така че се съсредоточете изцяло върху работата си. Влиянието на положителните тенденции в сферата на личните отношения е много силно, възможен е значителен напредък в тази сфера.

Скорпион – Този ден може да бъде помрачен от трудности от финансов характер, но като цяло ще върви добре. Вие ще успеете във всички преговори и срещи, ако можете да бъдете едновременно упорити и коректни. Възможни са приятни изненади.

Стрелец – Влиянието на позитивните тенденции е много силно, очакват ви много приятни и интересни събития. Този ден е идеален за пътувания, можете да вземете активно участие в социални събития, срещи.

Козирог – Този ден ще разкрие добри възможности за онези, които са готови да положат усилия за решаване на професионални и лични проблеми. Основното нещо е да не губите контрол над ситуацията и да заеме активна позиция. Препятствията, които ще възникнат по пътя ви със сигурност ще бъдат лесно преодолени.

Водолей – Днес сте ентусиазирани и целеустремени. Плодотворното сътрудничество ще позволи своевременно изпълнение на набелязаните планове. Сериозното и отговорно отношение към всякакви въпроси ви помага да направите приятно впечатление на другите.

Риби – Необходима ви е почивка. Денят е свързан с намаляване на жизнения потенциал, бързо се уморявате и при неблагоприятни обстоятелства може дори да се разболеете. Така че се грижете за себе си, отделете време за превантивни процедури.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Един от светлите дни, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище. Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация.

Днес трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Не трябва да се внасят резки промени в личния живот, да не се решават сега социални проблеми. Противопоказни са самоволните прояви и авантюристичните действия. Да не се провеждат преговори. Добре е да простите на враговете си, на хората, които са ви обидили, да изплатите дълговете си, да се възстановяват отношения. Избягвайте всякакви конфликти, недоразумения и изглаждайте всички “остри ъгли”. Ден за интелектуален труд.

Очите са уязвими и не трябва да се напрягат на ярка светлина и много четене. Не трябва да се късат и подаряват откъснати цветя, да се режат дървета. Болести започнали този ден имат кармична природа.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати