Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 03.06.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 03.06.20

Дневен хороскоп – сряда – 03.06.20 - Tribune.bg

Овен- Някои ваши планове и намерения е напълно възможно да се реализират. Преди обяд действайте, след обяд анализирайте. Изпълнени сте с любов към света, но съблюдавайте все  пак повече предпазливост.

Телец- Днес ще преобладава доброто ви настроение и ще бъдете необичайно подвижни. През този ден трябва да отделите внимание на себе си, на дрехите, на храненето, на обстановката около вас. Употребявайте лека храна.

Близнаци- Ще преодолявате с лекота всичко и ще се справяте със задълженията си, но  намалете малко оборотите на действие. Постарайте се внимателно да обмисляте всяка своя дума, жест и постъпка. Не мислете за това, което не можете да промените.

Рак- Имате голям вътрешен потенциал, но ви е трудно да се отворите и осъзнаете, трудно е да намерите приложение за вашите способности. Може да се наложи да давате повече, отколкото да получавате от другите.

Лъв- Вие сте в резонанс с живота през днешния ден. Много благоприятно време за лидери, но звездите съветват да не се опитвате да контролирате другите. Вложете в действие интуицията, вдъхновението и фантазията си.

Дева- Успехът е възможен при съблюдаване на сдържаност и разумен подход. Придържайте се към строго набелязания план. Получената информация трябва да се проверява внимателно. Не се отдавайте на бурни емоции.

Везни- Стремете се към повече спокойствие, умереност и чувството за дълг. Това ще се отрази благотворно на личните ви отношения. Време е и за почивка, но едва ли ще имате възможност за това.

Скорпион- С напредването на деня, нещата ще се развиват все по-добре. Вечерта ще нараснат шансовете да получите това, което искате. Ако не запазите вътрешното си равновесие може да възникнат дрязги с близките.

Стрелец- Коригирайте своята тактика в съответствие със стратегията си. Приемете творчески подход към партньорските си отношения. Днес не трябва да преяждате, избягвайте да пиете много течности и алкохол.

Козирог- Днес имате повишена ефективност, желание да направите това, което беше отложено преди. Независимо от всичко, трябва да изберете приоритети, за да не се претоварвате и да не се чувствате преуморени вечерта. Изразявайте по-ясно мислите си, за да не възникнат недоразумения.

Водолей- В много отношения денят е благоприятен. Постоянното пребиваване в центъра на вниманието може да ви изтощи. Там, където се намирате, може да възникнат спорове. По-добре да не се намесвате.

Риби- Сетивността ви е пробудена и действа с пълна сила, а това ще ви донесе нови и може би непознати усещания. Преоткрийте света с новото си виждане и не си налагайте самоограничения. Вечер си позволете добра почивка или свободно време и забавления.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден за победа на мъдростта над чувствата и като резултат - успокоение и укрепване на духа. Нищо не трябва да се предприема или да се започва нещо ново, тъй като усилията ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Подходящо е за уединение и молитви. Трябва да се изпълнят всички молби на другите, тогава и вашите молби ще бъдат чути и изпълнени.

Бъдете спокойни, нека мъдростта преобладава над чувствата. Състраданието и милосърдието са основата на този ден. Колкото повече добри неща правите за другите, толкова по-скоро всичко ще ви се върне стократно и обратно, ако не сте милостиви днес, ще изпаднете в немилост пред Вселената.

Не трябва да плачете и да се сърдите. Ден, в който са противопоказни отрицателните емоции и не трябва да се натоварва сърцето. Не правете непоискано добро иначе ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете днес, означава, че неправилно сте използвали мъдростта на деня. Болестите започнали този ден са много опасни и могат да отидат на лош край.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети