Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 03.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 03.07.19

Дневен хороскоп – сряда – 03.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Не трябва да се поддавате на гнева и на изблиците на емоциите, нужно е да избягвате конфликтите на всяка цена

Овен – Постарайте се денят да прекарате в спокойна атмосфера, избягвайте конфликти с колеги и близки. Бъдете внимателни при големи покупки и покупки на недвижими имоти. Възможно е да срещнете трудности.

Телец – Оформя се началото на ново нещо, което е готово да влезе в живота ви. За да имате тази възможност, трябва да се освободите от всички ограничаващи мисли и негативни преценки, които ви пречат да видите правилно нещата.

Близнаци –Необходимо е да бъдете прецизни в действията си. Избягвайте рисковани действия с пари, инвестиции и не само този ден, но и следващите. Бъдете предпазливи, тъй като обстановката далеч не е комфортна.

Рак – Може да имате нови идеи, реализирането, на които ще разкрие вашия творчески потенциал. Успехът ще дойде чрез взаимодействие с други хора, колективни усилия, партньорско сътрудничество.

Лъв – Не трябва да бъдете самонадеяни. Когато в живота ви се случи нещо хубаво, добро, обърнете се към Висшите сили с думи на благодарност, иначе госпожа Фортуна може да се отвърне от вас.

Дева – Може да се наложи да се справите с неотложни въпроси, които не са планирани предварително. Помислете за плановете си за бъдещето и разработете стратегия за тяхното прилагане. По този начин вие ще насочите промяната към желания от вас курс.

Везни – За да избегнете неприятности, бъдете предпазливи и не си позволявайте да се ангажирате в рисковани ситуации. По-добре организирайте времето си, като избягвате стреса. Финансовите обстоятелства могат да създадат чувство за несигурност, но тези трудности са временни.

Скорпион – Не се препоръчва да се поддавате на импулса и преждевременно да започвате нова инициатива, защото може да стигнете до задънена улица. Събирайте нужната информация, попълвайте знания.

Стрелец – Спокоен ден, който ще донесе усещането за изпълнен дълг и добре свършена работа. На свободния пазар могат да бъдат сключени добри сделки. Не напускайте центъра на събитията - целете се високо и ще успеете.

Козирог – Имате достатъчно сили да се справите с всички въпроси, но се опитайте да си изберете приоритети, за да не се претоварвате. В отношенията с близък човек напрежение не е изключено, но лесно можете да подобрите ситуацията с любезни и мили думи.

Водолей – Ще почувствате прилив на енергия, ще имате желание да се заемете с това, което отдавна е отложено. Активен, но и напрегнат ден, няма да бъде лесно да се отпуснете. От време на време все пак намирайте такава възможност.

Риби – Денят ще се окаже добър, ако сте сериозни, спокойни и внимателни. Гледайте с повече оптимизъм и надежда напред. Сега е най-удачният ден за обсъждане планове за бъдещето. С човека, когото обичате можете да постигнете пълна идилия.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Този ден е за подготовка за изпълнение на предстоящите задачи. В него не трябва да се поддавате на гнева и на изблиците на емоциите, нужно е да избягвате конфликтите на всяка цена. Вибрациите на деня подтикват към алчност, затова трябва всячески да развиваме в себе си щедрост и да не съжаляваме за това, от което се освобождаваме.

Може да се определи кое е полезно и кое вредно за организма. Спомнете си кои продукти употребявате. Това, към което изпитате отвращение, не е вашата храна. Това към което ви тегли, значи е полезно за вас. Същото правило важи и за хората. Вие можете да почувствате с кого е нужно да общувате и кого трябва да избягвате.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети