Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 03.11.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 03.11.21

Дневен хороскоп – сряда – 03.11.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес може да срещнете някои препятствия, които вместо да ви откажат, само ще засилят борбеността ви. За да постигнете това, което сте си поставили за цел днес, ще трябва да получите помощ или поне подкрепа.

Телец –Ако ходите на работа, разчитайте, че ще трябва да свършите първо чуждата преди вашата. Говоренето малко трудно ще ви се отдава днес, защото мислите ви ще са малко объркани. Що се отнася до любовта, на хоризонта няма облаци.

Близнаци – Бъдете внимателни относно финансите, тъй като ще бъдете склонни към леко разхищение. Игнорирайте цялата непроверена информация днес и не споделяйте плановете си. Приятелите ще бъдат много важни, особено когато имате някакви неприятности.

Рак – Финансовите проблеми се стабилизират и вие се чувствате по-спокойни и по-стабилни. В привидното спокойствие на ежедневието ще откриете ситуации, които отварят вратата към по-добри реалности за вас.

Лъв – Атмосферата около вас е спокойна и това ви се отразява добре. Успявате да виждате в положителна светлина нещата, когато не вървят по начина, по който искате. Добре е, че не позволявате на малките дреболии да ви разстройват.

Дева – Вие насочвате енергията си към конкретни постижения. На ясно сте какво искате и стигате направо до точката. Вашите действия са правилни и ефективни. На работа печелите благоволението и подкрепата на началниците си.

Везни –Може да бъдете възнаградени за вашите положени усилия в миналото. Умението да импровизирате ще е особено полезно днес. Няма да се налага да правите нищо специално, но знаете как да направите добро впечатление.

Скорпион – Задачите, с които имате да се справяте, може би ще изместят вашите планове за почивка встрани. Амбициите ви ще растат, ще искате да реализирате всичките си желания и цели. Инстинктът няма да ви подведе.

Стрелец – Звездите ви обсипват с чар, подчертават вашата красота и личност. Има вероятност да се появят нови възможности за успех. Ще търсите начини по-лесно да успеете да постигнете целите си. Вземете нещата в свои ръце по време на работа.

Козирог – Работете усилено и резултатите ще надминат очакваното, но можете да получите и комплименти или искрени похвали от колеги и приятели. Възможно е обаче да възникне напрежение в резултат на вашите усилия.

Водолей – Вие смело вървите напред, без да поглеждате зад себе си. Това е вашата голяма сила. Имате висока доза самочувствие. Дойде моментът да ускорите движението, да се отворите за другите, да се насочите към нови области на интереси.

Риби – Вашата чувствителност днес ще е по-силна от обичайното. Звездите силно ви насърчават да се насладите на земните удоволствия и да не си отказвате нищо. Денят може да бъде белязан от различни нестандартни ситуации.

 

Съветите на Фортуна

Енергията на деня е благоприятна за всички, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си. Ще ви се отдава буквално всичко, което е свързано със съзидание и за благото на себе си и другите хора. Важни дела не предприемайте. Вършете само това, което е належащо, останалото пак отложете.

Спокойствието и уравновесеността са естественото състояние за този ден. С усмивка правете това, което по-рано сте правели с напрежение. Не трябва да правите нищо, което е свързано с разрушителни действия като късане на цветя, чупене на клони или друго.

Хубаво е да посветите времето на отдих и съзерцание. В този ден може да получите изцеление – практически от само себе си, без вашето пряко участие. Ако се настроите на една вълна с благоприятната енергия на деня, полагате основата за добри промени в живота си в близко време. При това ще стане без вашето практическо участие – енергията на Твореца, която протича през вас, ще сътвори нужните промени.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп