Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 04.03.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 04.03.20

През този период е по-добре да не се вземат решения и да не се правят необмислени действия

Овен – Преговорите, изясняването на конфликтни ситуации и търсенето на решение, може да не доведат до желания резултат. Звездите ви съветват да бъдете по-дипломатични и любезни с другите.  

Телец – Отличавате се с невероятна емоционална стабилност. Можете перфектно да се справите със стресови ситуации. Подходящ момент за преоценка на дългосрочните планове. Трябва да проявите повече гъвкавост в любовните дела. 

Близнаци – Безгрижното ви отношение към живота ще изглежда неразбираемо за мнозина. Може да си позволите да се отпуснете малко, да отложите някои от текущите дела за друг ден и да си позволите нещо приятно, да е само за вас.  

Рак – Днешният хороскоп препоръчва да прекарате спокоен ден, отделяйки време за саморазвитие и по-малко контакти с други хора, за да спестите енергия. Не е най-добрият ден да влизате в спорове дори да сте прави.  

Лъв – Страхотен плодотворен ден. Вие сте решителни, сериозни, готови на всичко, за да постигнете успех. Не бързайте толкова. Този ден изисква балансирани решения и преднамерени обмислени действия. 

Дева – Опитайте се да останете спокойни, независимо какво се случва. Денят ще бъде доста напрегнат, но неразрешими проблеми няма да възникнат. Избягвайте да влизате  конфликти с външния свят. 

Везни – В този ден е добре да посетите красиви места, обществени културни институции, с една дума - насладете се на красивото. Не бъдете прекалено непреклонени по отношение на своите убеждения. Днес е полезно да се адаптирате към другите. 

Скорпион – Имате голям потенциал да се справите с всички задачи за деня. Вие сте енергични, упорити, решителни и способни да се справите с много неща. Освен това ще има малко хора, които могат да устоят на вашия чар. 

Стрелец – Очаква ви успешен хармоничен ден. Няма нужда да бързате за никъде, няма от какво да се притеснявате. Можете да си позволите просто да се носите по течението. Но ако искате да поемете някаква инициатива, не се отказвайте от това удоволствие.  

Козирог – Денят е пълен с действия и инициатива. Вие сте настойчиви, предприемчиви, оригинални в идеите и съветите. В отношенията днес не трябва да се проявява упоритост, а да се опитате да изгладите острите ръбове.  

Водолей – Важно е да не се изнервяте и да не се поддавате на провокации. Самият ден не е лош, но рискувате да съсипете всичко, ако реагирате остро на дребните неща. Бъдете внимателни, когато решавате някакви финансови проблеми.  

Риби – Не се опитвайте активно да решавате проблемите, просто избягвайте всичко, което ви натоварва, разваля настроението ви и се старайте да поддържате вътрешен мир. Възможно е да получите интересно предложение.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА 

До 12:17ч денят е благоприятен за всякакви начинания. Енергията е предостатъчна и подходяща за съзидание. Не се преуморявайте. Всичко, което е свързано със семейството,  сега е успешно. Не трябва да сте унили. Усмихвайте се по-често, старайте се да приемате живота с лекота. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене.

След 12:17ч вече всичко трябва да се прави с по-голямо внимание. Избягвайте да попадате в скандали и спорове. Не рискувайте. Всичко, което се започне трябва да се доведе до край. Противопоказен е интензивен умствен труд, където се изисква концентрация на вниманието. По малко да се чете и да се стои пред телевизор и компютър, тъй като очите са уязвими.

Целия ден - Като цяло настроението става променливо, нестабилно, хората са по-емоционални и обидчиви, затова отдайте повече топлина на близките си и особено внимание отделете на децата. През този период е по-добре да не се вземат решения и да не се правят необмислени действия. Посветете времето на семейството, дома и за грижи за близките хора, създаване на домашен уют и комфортна обстановка. Почистването и измиването у дома сега е лесно и ефективно.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още