Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 04.08.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 04.08.2021

Дневен хороскоп – сряда – 04.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес контролирайте проявите на своите емоции. Старайте се да бъдете лоялни към своите партньори. Някой от близкото обкръжение може да се опита да ви използва, но вие няма да разрешите това да се случи.

Телец – Графикът ви може да е препълнен днес със задачи. Откажете се от бързите работи. Денят изисква пълна концентрация и съсредоточеност върху това, което правите. Добре ще е за вас, ако общувате днес по-избирателно.

Близнаци – Днес ви е нужна спокойна атмосфера. Трудовият ентусиазъм няма да е вашата силна страна. Отдайте предпочитание на по-приятни занимания. Внимавайте за здравето си. Вземете всички необходими мерки.

Рак – Днес ще бъдете с променливо настроение и емоционално възбудими. Оставете всичко на самотек. Няма да ви тормозят нови грижи и ще намерите нужното спокойствие. Потърсете начини да освободите съзнанието си от натрупаното напрежение. 

Лъв – Бъдете активни, но избягвайте крайните решения и неоправданите рискове. Може да срещнете спънки и трудности. Намерете начин да освободите насъбралото се във вас напрежение.

Дева – Планирайте работата си с търпение, проявете повече старание. Възможно е да хвърлите много труд, а резултатите да са незначителни. Лесно може да се стигне до разправи и конфликти, затова бъдете подготвени и се старайте всячески да ги избягвате.

Везни – Кръговратът на събитията няма да ви прескочи и ще ви повлече в своите стремителни ритми. Бъдете активни и използвайте пълния потенциал на своята творческа енергия. Пречките са лесно отстраними.

Скорпион – Ще имате известни затруднения, но с малко късмет ще ги преодолеете. Всякакъв вид емоционални, домашни и финансови проблеми могат да окажат влияние днес върху партньорските ви взаимоотношения.

Стрелец – Преди да започнете каквото и да е, проверете първо накъде духа вятъра. Може да ви отвее не съвсем, където трябва. Всички затруднения, които възникват ще се окажат незначителни, макар да предизвикват раздразнението ви.

Козирог – Планетите ви препоръчват да бъдете пестеливи и предвидливи, въпреки, че ви закрилят от своя страна. Следвайте правилото: ” Помогни си сам, за да ти помогне и Бог!” През днешния ден ще се наложи да правите някои компромиси.

Водолей – Старайте се да не изпадате в крайности и не бъдете нито прекалено щедри, нито прекалено стиснати. Избягвайте да проявявате днес всякаква разточителност или екстравагантност. Придържайте се към практически действия.

Риби – Чувството ви за хармония ще бъде загубено в този ден. Изтънчеността и елегантността ви могат да отстъпят място на по-грубите обноски. Днес е по-добре да не правите нищо и да не бързате със заключенията.

Съветите на Фортуна

Денят е малко опасен. Добре е нищо важно да не се започва. Въздържайте се от загуба на енергия. Почивайте си повече, бъдете разумни, пестете силите си и икономично ги изразходвайте.

За предпочитане е повече да се мълчи, по-малко да се говори. Днес не трябва да се обиждате, ако ви ругаят или критикуват, а да обърнете внимание какво ви казват, защото това ще помогне да отстраните недостатъците си.

Денят е подходящ за въздържание и пост. Не се препоръчва вадене на зъби. Започнали болести са опасни. Нараства вероятността за кражби и измами, опасност от аварии и катастрофи.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети