Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 04.09.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 04.09.19

Дневен хороскоп – сряда – 04.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късметът обезателно ще ви се усмихне!

Овен – Очаква ви продуктивен ден. Планетарните влияния добавят сила и желание за действие, така че не се колебайте да планирате отговорни дела. Вашият чар привлича хората, така че можете да го използвате в своя полза.

Телец – Днес трябва да бъдете по-организирани и да заемете конструктивна позиция. Може да постигнете много. Възможно е да се появят добри възможности, които не бива да пропускате, но ги преценявайте по-внимателно.

Близнаци – Използвайте това време максимално – фокусирайте се върху приоритетните въпроси. В работата си ще постигнете повече чрез взаимодействие с другите, вместо да работите сами. Благоприятно време за укрепване на връзката ви.

Рак – Днес много неща ще ви се изяснят и ще придобиете съвсем друго разбиране за тях, тъй като енергията на деня ще ви избави от илюзиите и ще ви даде възможност реално да погледнете на света около себе си.

Лъв – Вашата предприемчивост и инициатива нарастват, така че можете да очаквате положителни резултати в различни случаи. Може би по неочакван начин ще бъде решена някаква ситуация.

Дева – Мобилизирайте всичките си сили, за да се справите със задачите си в действие. Имате на лице някои проблеми, но трябва вие самите да намерите начин как да ги разрешите и да не разчитате особено на чужда помощ.

Везни – Като цяло денят е благоприятен. Постарайте се да се възползвате възможно най-ефективно. Ще има много възможности, но е по-добре да не разпилявате енергията си и да се фокусирате върху това, което смятате за най-важно.

Скорпион – Денят обещава да бъде продуктивен. Благодарение на тънката си интуиция ще можете да вземете правилни решения. В любовта и взаимоотношенията може да бъдете капризни като пролетното време.

Стрелец – Хармоничните тенденции ще преобладават над нехармоничните. Разчитайте повече на собствените си сили и по-малко на помощта на околните. Внимателно се отнасяйте към хората от противоположния пол.

Козирог – Благоприятен ден, за да помислите за бъдещето, да се вземат решения, да построите плановете. Добри успехи можете да постигнете само при добра организация на делата ви. В момента е подходящо времето за решителни действия.

Водолей – Творческият подход е почти винаги гаранция за успех, така че дайте свобода на въображението си. Вие сте внимателни към дреболиите, често забелязвате неща, което другите не виждат; това също допринася за успеха.

Риби – По-добре е да се съсредоточите върху собствената си гледна точка, а не да придавате голямо значение на това, което другите казват. Възможно е да възникне конфликт, поводът, за който ще е незначителен. Постарайте се на всичко случващо се да придадете конструктивен смисъл.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късметът обезателно ще ви се усмихне!

Открива се канал за непосредствена връзка с висшите закони. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация. Съвкупността от земния и небесния поток дават възможност на човек да реализира стоящите пред него задачи. Нараства възможността да се материализират идеите, а също и възможности за разширение на контактите.

Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Полезна е дихателната гимнастика и процедури по подмладяване. Днес не си давайте на никого личните вещи. Счита се, че човекът на когото ги дадете, може да ви отнеме покоя и късмета и те ще изтекат като вода. Добре е да видите бели облаци, да чуете камбанен звън.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати