Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 04.11.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 04.11.2020

Снимка:

Овен –Този ден за Овните е енергийно труден. Още от сутринта ще усетите някакво напрежение, ще имате емоционални преживявания. Благоприятно е за почистване на стари и ненужни неща. Хем по този начин ще се разсеете.

Телец – Препоръчително е да сте в уединение, ако е възможно, по-малко контакти с другите. Съществува голям риск да попаднете под чуждо влияние, да станете жертва на измамници и крадци.

Близнаци – Не давайте обещания днес, не сключвайте сделки. Вашите собствени идеи може да се окажат не толкова добри, затова не бързайте да ги прилагате, отложете решението за по-благоприятно време.

Рак – На този ден изобщо не трябва да започвате нови дела, да давате обещания, да сключвате сделки, дори да ви се струват много изгодни. Бъдете готови за провокации, дори от страна на най-близки хора.

Лъв –Прекарайте денят в изолация, доколкото можете. Направете всичко възможно, за да избегнете общуването с други хора. Не слушайте чуждото мнение. Има вероятност да попаднете под лошото влияние. Това е особено опасно за по-младите хора.

Дева – Енергията на този ден допринася за възникването на конфликти от нищото. Злото се храни с негативни емоции, поглъща онези хора, които не знаят как да се контролират. Опитайте се да победите негативизма.

Везни – Ден с вибрация 4 не толерира излишна суета и разпиляване, така че е по-добре да се въздържате от импулсивни действия и неразумни разходи.  По време на намаляващата луна тялото може лесно да се отърве от всички ненужни неща.

Скорпион – Енергията на деня е свързана с търпение и упорита работа, така че този ден е щедър на изненади. Прекалената активност обаче може да причини умора. Не изкушавайте съдбата, избягвайте клюките и интригите. Сега сте твърде уязвими, за да играете игри под прикритие.

Стрелец – Луната в Близнаци увеличава любопитството и креативността, така че можете да откриете нови аспекти на вашия талант. Умът ви е толкова бърз и изобретателен, че веднага ще намерите изход.

Козирог – Препоръчително е да сте сами, но ако не се получи, то поне ограничете комуникацията с другите. Направете нещо полезно, като например да подредите и почистите дома си. Освободете се от всичко старо, ненужно и излишно.

Водолей – Хороскопът обещава на Водолеите напрегнат ден: непрекъснат цикъл от безкрайни дела. Луната в знак Близнаци провокира хората към необмислени действия, така че внимавайте много и се пазете.

Риби – Днес е доста труден ден за родените под знак Риби. Денят може да премине в колебания между добро и зло и ще бъде много трудно да се тегли черта за разграничение между тях. За да избегнете неприятности, по-добре е да сте сами, да подреждате и да изчистите енергията на дома.

 

Съветите на Фортуна

Този ден може да се счита за проверка на вътрешните сили, разум, намерения и мисли. Бъдете акуратни и внимателни. Ако карате автомобил, не превишавайте скоростта. Спазвайте правилата за безопасност при работа. Не ходете на места претъпкани с хора. Ако сте внимателни, денят ще премине както обикновено и няма да ви донесе проблеми.

Животът е вашата игра. Изборът как да реагирате е изцяло ваш. Всеки прави това, което смята за полезно и правилно, но не забравяйте, че вашата истина, не е задължително истината и на другите. Човек стига до своята истина чрез своите преживявания, опирайки се на собствения си опит. Никой не е имунизиран срещу неприятностите, но те идват и си отиват.

Понякога нещата са толкова прости, че просто не се замисляме над тях и не разбираме какво се случва. Понякога нещата стоят пред нас, но ние пак не ги виждаме, не ги осъзнаваме. Трябва нещо да ни събуди от унеса, за да открие взора ни за истината..... Бъдете добри и внимателни! Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Луната затъмнява разсъдъка. Избягвайте нощем потайностите на града! Нека в сърцата ви живее Бог, а от вашето присъствие да се излъчва неговата светлина!

Луната се движи на празен ход от 15:50ч до 23:47ч. Нищо важно не предприемайте, не купувайте.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още