Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 04.12.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 04.12.19

Дневен хороскоп – сряда – 04.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен - Доверете се на естествения ход на събитията, след известно време самите обстоятелства ще се развият така, че проблемът да бъде решен по най-добрия за вас начин. Ако някой около вас, независимо дали работен колега, член на семейството или любим човек ви дразни, не бързайте да реагирате емоционално. 

Телец - Изберете друг ден за капиталовложения, инвестиции или други рисковани мероприятия. Добре е да завършвате работите си, да връщате дълговете си, да отделите внимание на всичко, което изисква ремонт.

Близнаци - Някой от вашия кръг може да ви направи подозрителни. Не бързайте да правите окончателни заключения. Изчакайте, докато обстоятелствата се изяснят. Търпението ще ви направи по-добра услуга от бързите действия. 

Рак - Денят ще е ползотворен за вас, но трябва да поработите малко над себе си. Педантичността е добра, но не я превръщайте в дребнавост. Опитайте се да видите картината в нейната цялост. Бъдете дипломати в отношенията си.

Лъв - Днес не трябва да подхождате твърде сериозно към нещата. Опитайте се да приемате всичко с повече чувство за хумор. Ограничете се по отношение на финансовите разходи. Щедростта на вашата душа може да ви създаде проблеми.

Дева - Заемете се с най-необходимите дела и се откажете от резки промени. Способността да се концентрирате върху настоящето, ще ви позволи да изпитате удоволствието от простите неща. Грижата за вашето здраве, трябва да стане ваша основна задача.

Везни - Ако някой ви разсейва и отнема от времето ви, тактично му посочете, че имате и други важни неща за вършене. Отделете време, за да се погрижите за себе си: вземете си масаж или посетете спа център.

Скорпион - Звездите съветват да не бързате и да бъдете по-внимателни с другите. Не се изключват разногласията в семейството или на работното място, ако не се полагат грижи. Денят не е подходящ за решаване на важни въпроси.

Стрелец - Днес не се препоръчва да засягате въпроси, които са ви неприятни. Това напълно може да съсипе както настроението ви, така и работния процес. Старайте се да сте сдържани и да проявите самоконтрол.

Козирог - Ако думите ви изпреварват мислите, може да се създадат неловки ситуации. Може би с някои безсмислени твърдения случайно наранявате нечии чувства. Не се занимавайте с няколко неща наведнъж, решавайте един по един проблемите (или задачите).

Водолей - Сутрешните часове не са благоприятни за умствено напрежение, но отлично подхождат за физическа активност. Полезно ще е всяко съприкосновение с природата, дори за кратко да е.

Риби - Успехът в този ден е невъзможен без активното участие на енергична работа с елементи на творчество. Ще се зарадвате от нещо дребно, но затова пък ще е приятно - подарък, добра вест, комплимент или просто добро отношение.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 13:23 ч. – Това е време на дълбоки личностни промени. Старите недовършени дела могат да напомнят за себе си и да отнемат много сили и време. Не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално.

След 13:23 ч.  - Настъпва период на съблазни, илюзия, измама, заблуда. Възможно е да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли. Важно е да не се поддавате на емоциите, а да запазите спокойствие. Избягвайте да критикувате! Не е желателно да се напрягате и да се опитвате да правите това, което не се получава. Най-добре е да отделите повече време за почивка и релаксация.

Притискане в областта на гърдите е знак, че са се натрупали много проблеми и трябва да се обърнете към усвояването на духовното. За вярващите е препоръчително да се пречисти домът със светена вода, благовония (съответно тамян) и запалени свещи. Не оставяйте децата сами и се вслушвайте в исканията и капризите им.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети