Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 05.01.22

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 05.01.22

Овен – Ще се адаптирате гъвкаво към новите обстоятелства. Някои нови промени ви правят щастливи. Днес мнозина ще имат богати преживявания. Оставете се на течението и то ще ви отнесе там, където трябва.  

Телец –Не е изключено да срещнете проблеми при достигане на целите си. Не прекрачвайте границите на вашата съвест. Ако сте убедени, че сте избрали достоен път и всичко правите правилно, продължавайте да вървите напред.

Близнаци – Днес е добре да се стремите към точност при изпълнение на задълженията и отговорностите си, имате добра възможност за конструктивна умствена дейност и сте склонни да прокарвате практическите си идеи.  

Рак – Днес ще бъдете доста активни на работното си място. Прекомерната работа може да дестабилизира здравето ви. Управлявайте разумно силите си и не изтощавайте до край енергийните си запаси.  

Лъв – Днес ще започнете да преосмисляте и преоценявате своите житейски цели. Не слушайте чувствата, а разума си, иначе може да сбъркате. В този ден избягвайте да спорите много с другите. В друго време е по-вероятно да ви чуят.  

Дева – Ако имате прегрешение пред някого, не се укорявайте излишно. Животът винаги предлага възможност да се коригират грешките. Днес или в близките дни ще намерите начин да го направите. Гледайте напред, а не назад.

Везни – Вие бързо се адаптирате към настоящите промени и обстоятелства. Време е да преразгледате досегашните си виждания и да се приспособите към новите ситуации. Търсете нужният баланс между силите си и времето си.  

Скорпион – Днес нещата ще ви се получават с добре, макар и малко трудно. Имате необходимите ресурси да се справите и с по-сложните ситуации. Възможни са малки парични постъпления, но разходите са също вероятни.

Стрелец – Първата половина на деня носи опасност от разногласия и спорове. Всеки може да ви стане опонент: от колегата, непознат на улицата до някой от семейството. Ако успеете да задоволите някои от своите желания, животът ви ще стане по-приятен.  

Козирог – Приятно ви е да бъдете креативни във всичко, което правите. Вашето положително отношение вдъхновява хората. Съдбата може да ви изпрати среща с много интересен човек към когото ще се почувствате силно привлечени.  

Водолей – Мислите ви са рационални, съпоставяте всички плюсове и минуси. Вдъхновени сте от нови идеи. Възможно е да възникват противоречиви ситуации. Всичко ще е наред, ако уважавате правото на всеки за лично мнение и не игнорирате желанията на другите.

Риби – Денят е подходящ за завършване на работата, започната по-рано, но с новите инициативи си заслужава да почакате. Старайте се да завършите ежедневните си задачи възможно най-скоро. Избягвайте лекомислените постъпки.  

Съветите на Фортуна

Денят има двойствена характеристика – едновременно е позитивен и в същото време негативен. Ако днес нещо не ви се получава така както трябва, бъдете особено внимателни, тъй като това означава, че е време нещо да промените.  

Ако нещата ви се нареждат много добре, усещате, че късметът е с вас, тогава означава, че сте на правилния път. Ден за анализ и отделяне на черното от бялото. Доверете се на интуицията си, определете истинските си цели и се противопоставяйте на изкушенията. Не участвайте в съмнителните мероприятия и вземане на бързи решения.

Избягвайте конфронтациите. Не губете чувството си за хумор, то ще ви помогне достойно да излезете и от сложните ситуации. Благоприятно време за общуване с близки, роднини, молитва, медитация.

Луната през целия ден е на празен ход и не е подходящо започването на нищо важно.  


Топ новини

виж още

Актуална тема