Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 05.02.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 05.02.20

Дневен хороскоп – сряда – 05.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес положените усилия няма да бъдат напразни. Вие сте пълни с енергия и решителност. Ще имате желание да демонстрирате своята оригиналност, да изненадате хората с нещо нестандартно. Ще постигнете реализацията на нещо важно.

Телец – Опитайте се да изразите себе си чрез творчеството. Бъдете внимателни, когато пътувате, избягвайте сериозни физически натоварвания. Този ден е подходящ за романтични срещи, а някои представители на знака ги очакват нови запознанства.

Близнаци – Ден на висока делова активност, така че се съсредоточете изцяло върху работата си. Влиянието на положителните тенденции в сферата на личните отношения е много силно, възможен е значителен напредък в тази сфера.

Рак – Вие сте разумни и практични, бързо вземате решения и отговорно подхождате към всеки въпрос. Не е нужно да излизате извън обичайните рамки, за да получите приятни емоции, да се поглезите с ярки впечатления.

Лъв –Този ден е добър за пътувания, участие в социални събития, срещи. Можете ефективно да се докажете, да установите нови полезни контакти. Старайте се да намерите компромиси, за да не се противопоставяте на интересите на работата и личния живот.

Дева – Денят ще бъде приятен, без да е уморителен, ако позволите на събитията да се развиват по свой собствен начин и не се опитвате да променяте възгледите на хората около вас. Може да се наложи да се обърнете към други хора за помощ за разрешаване на някои проблеми.

Везни –Много вероятно е да се постигне значителен успех в избраната от вас област. Ще можете красноречиво да изразите вашите предложения по всеки въпрос, да убедите другите хора на ваша страна и да организирате правилно екипната работа.

Скорпион – Този ден ще бъде приятен и продуктивен, ако действате в съответствие с предварително определен план и разчитате на собствената си сила, без да чакате външна помощ. Научете се да постигате хармония със себе си и с външния свят. 

Стрелец – Днес лесно можете да намерите общ език с влиятелни хора и да ги предразположите към себе си. Тези, които водят делови преговори, трябва да се съсредоточат не само върху бизнес уменията си, но и върху личния си чар - това значително ще скъси пътя към успеха.

Козирог – Днес може да се възползвате да изпълните набелязаните планове. Денят не е подходящ за прекомерна активност, по-добре е да се занимавате с текущи дела и да не правите нищо, което ще доведе до значителни разходи за енергия.

Водолей – Възможно е да има проблеми при изготвянето на важни документи, затова бъдете изключително внимателни. Денят не е съвсем благоприятен за здравето. Погрижете се за себе си, отделете време за добра почивка и се поглезете с нещо приятно, нещо, което е само за вас.

Риби – В много отношения това е приятен и успешен ден. Трябва да бъдете внимателни към детайлите - всяко, дори най-незначителното обстоятелство може да ви подтикне към интересни идеи.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 13:40 ч. подходящо за уединение и да се помолите за себе си и близките си, да бъдете спокойни, нека мъдростта преобладава над чувствата. Състраданието и милосърдието са основата на този ден. Колкото повече добри неща правите за другите, толкова по-скоро всичко ще ви се върне стократно, и обратно, ако не сте милостиви днес, ще изпаднете в немилост пред Вселената.

След 13:40 ч. символ на деня е Колелото на съдбата, което е готово да се завърти отново и само от вас зависи към добро или лошо. Не се препоръчва да се занимавате с отговорни дела и да се започват нови, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна.

Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи, за учение и натрупване на информация. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.

След 16:21ч. до 21:04 ч. Луната се движи на празен ход и нищо важно да не се предприема.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети