Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 05.05.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 05.05.21

Снимка:

Овен – Благоприятен ден за много неща, включително по-сложни и отговорни. Ще имате шанс навреме да получите точната информация, да вземете правилните решения, да намерите най-краткия път към целта.

Телец – Звездите ще бъдат на ваша страна и ще можете да се възползвате от това. Възможно е да получите изкусително предложение. Ще можете да реализирате някои стари планове. Следобедът носи неочаквани и добри новини.

Близнаци – Денят е подходящ за всякакви дейности. Ще намерите нужния подход към решаване на общи проблеми, ще получавате бързи резултати. Подходящо е за общуване, особено през втората половина на деня и вечерта.

Рак – Положителните вибрации ще преобладават над отрицателните. Заемете се само с тези дела, които не изискват  допълнително нито умствено, нито физическо усилие. Склонни сте да предприемете някои инициативи.

Лъв – Можете да поемете инициативата, да започнете нови лични проекти. Много от вашите експерименти ще бъдат успешни. Възможно е да имате интересно и ползотворно пътуване, на което не е изключено да завържете ново запознанство.

Дева – Всичко, което ви застига днес възприемайте без много емоции. Денят е добър както за умствена, така и за физическа работа. Бъдете внимателни при работа с техниката и с режещи предмети. Организирайте си срещи.

Везни – На този ден е по-добре да не планирате сложни и изморителни дела. Днес се уморявате по-бързо от обикновено и се нуждаете от повече почивка. Прекомерното напрежение е нежелателно, поради което самочувствието може да се влоши.

Скорпион – Денят не е подходящ за ново начало, но е полезно да се върнете към онова, което се нуждае от подобрение или довършване. Вашата интуиция е много добра и вашата прозорливост ще реши много проблеми.

Стрелец – Днес може да се окажете във водовъртежа на събитията. Ще трябва да проявите гъвкавост, бързина и остър ум при вземане на решенията и излизане от ситуациите. Възможно е да ви изненадат приятно.

Козирог – Характерното днес за вас са здрави амбиции, инициатива, енергия. Съдбата ви този ден е да бъдете лидер, не да сте в подчинена позиция и другите трябва да приемат това. Вашите проекти са почти обречени на успех.

Водолей – Емоционалният фон е нестабилен, настроението може да е променливо поради всякакви дреболии. Откажете се от важни делови преговори и срещи. Опитайте поне един ден да изкарате спокойно, без нервно напрежение и очакване.

Риби – Денят ще е напрегнат и труден за някои, изпълнен с грижи и вълнения. Всяка неправилна стъпка може да доведе до загуби. Проявете максимум бдителност, слушайте повече, говорете по-малко. Така ще научите нещо важно.

Съветите на Фортуна

Денят е пълен с огромна енергия, с която не всеки може да се справи. Събужда се жажда за приключения и екстремни действия. По-добре е пасивните хора да посветят този ден на почивка и сън. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Препоръчва се активно да се работи върху здравето, да се пият отвари, разходки сред природата, за да усетите енергията на стихиите и да ви “прочисти” вятъра.

Ден за творчески и нестандартни решения. Пълен с радост и движение. Добре е да се прекара известно време в малка компания за разговори, слушане на музика и гледане на филм. Обърнете повече внимание на любовта.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още