Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 05.12.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 05.12.18

Дневен хороскоп – сряда – 05.12.18 - Tribune.bg
Снимка:

Не трябва да пребивавате в сънливо състояние. Полезна е всяка физическа работа

Овен – Благоприятен ден, особено за общуване. Някои от вас може случайно да разкрият тайните на други хора, поради остра наблюдателност и способността да правите правилните изводи. Жизненият ви потенциал е на високо равнище.

Телец – Този ден няма да бъде лесен за никого. Може да се очакват професионалните проблеми, макар и не толкова сериозни. Ентусиазмът ви за работа има тенденция към понижаване. Слабата концентрация и разсеяност може да ви докарат грешки.

Близнаци – През първата половина на деня много неща се развиват добре и това трябва да се използва. Отлагането на сериозни ангажименти и важни срещи за по-късно е лоша идея. С напредване на времето ще се увеличи влиянието на негативните тенденции и може да срещнете затруднения.

Рак – Предстои ви да се справяте с трудни ситуации, да вземате отговорни решения. Разчитайте  предимно на себе си. Дори и в най-трудните си моменти, няма да загубите спокойствие и чувството си за хумор.

Лъв – Денят за мнозина ще бъде напрегнат и труден. Не всички ще могат да се справят с емоциите си. Следобедните часове са подходящи за решаване на лични проблеми, предоставя се възможност да се погрижите за близките си.

Дева – Ако имате важни дела и големи планове, не отлагайте нищо. Колкото по-скоро предприемате действия, толкова по-вероятно е да постигнете желания резултат. Старайте се да не се преуморявате. Тогава ставате по-раздразнителни и рискувате да се скарате с близките си.

Везни – Днес лесно можете да се подведете и да допуснете грешка. Когато пазарувате, трябва да бъдете много внимателни - пазете се от фалшиви стоки, изтекли срокове и не купувайте нищо от съмнителни лица.

Скорпион – Много е важно днес да съумеете да запазите самообладание и спокойствие. Това няма да бъде лесно обаче. Но ако се поддавате на емоциите, вероятно ще направите грешки. Използвайте здравия разум и ще можете да постигнете дори повече, отколкото очаквахте.

Стрелец – Един добър ден за учене, събиране на информация, анализ на факти. Втората половина на деня е подходяща за приятелски и романтични срещи. Може да установите отношения с хора, с които преди това не сте намирали общ език.

Козирог – Бъдете внимателни със спонтанните си вътрешни импулси, дори да са благородни и искрени. Ако сте решили да докажете нещо на някого, тогава сте избрали явно неподходящо време за това. Резултатът от действията ви със сигурност ще бъде нулев или незадоволителен.

Водолей – Денят е подходящ за разнообразни дейности. Ще намирате неочакван подход към решаване на общи проблеми, ще получавате бързи резултати. Благоприятно е за общуване, особено следобеда и вечерта. Възможно е ново запознанство.

Риби – Периодът на енергична дейност ще се смени постепенно с упадък в настроението и намаляване на желанието за работа. Намирате се във властта на силните емоции. Бъдете по-сдържани. Избягвайте да проектирате собственото си неудовлетворение върху околните.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са случайни. Това е резултатът на вашите негативни действия. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите награда. Постарайте се правилно да приемате това, което ви се , както хубавото, така и лошото. Не трябва да извършвате разрушителни действия - да не се къса, чупи, убива нищо.

Не трябва да се предавате на напразни мечтания и да пребивавате в сънливо състояние. Добре е да се натоварват мускулите, изобщо полезна е всяка физическа работа. Не трябва да изпадате в униние, песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати