Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 06.01.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 06.01.21

Дневен хороскоп – сряда – 06.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Можете да се чувствате мотивирани да стигнете до дъното на даден въпрос през първата половина на деня. Тази тенденция може да бъде малко разрушителна и да откриете, че другите се съпротивляват. С напредването на деня вие сте по-склонни да искате да се отпуснете, да се оставите на потока.

Телец – Луната е във вашия работен и здравен сектор, благоприятно си взаимодейства с Юпитер и Сатурн. Тези влияния насърчават добрите чувства, да бъдете продуктивни, да се грижите за делата си, да въвеждате повече ред в живота си и да се грижите за ресурсите си. 

Близнаци – Вие сте особено открити за разговори или анализиране на много лични въпроси, въпреки че можете да бъдете малко отнесени. Време е да изясните целите си в партньорството и връзките или да видите по-ясно собствените си нужди.

Рак – Насочвате повече енергия към личните въпроси. Необходимостта от почивка и възстановяване - тайм-аут за подреждане на нещата - е в центъра на вниманието. В момента обаче много от нещата са под прикритие. 

Лъв – Може да преразгледате текущите планове или да ги замените с нови, вместо да вървите на пълни обороти към новите начинания. Това не е моментът, в който се чувствате особено уверени в отстояването на желанията си. 

Дева – Страстите са склонни да се повишават през първата част на деня. Може да осъзнаете препятствие по пътя си, което може да бъде много разочароващо. Възможно е да се появи недоволство на другите и са възможни трудности при постигането на споразумение. 

Везни – Луната поставя емоционалния фокус върху някои детайли от живота ви - неща, които може да пренебрегнете в друг ден, но които сега придобиват по-голямо значение. Подходящо време е да анализирате и обмисляте.

Скорпион – Луната в последната си четвърт в знака Везни сочи към възможна криза на съзнанието. Старайте се да не преигравате или да не подклаждате ненужен конфликт. Приятните изненади могат да бъдат част от деня ви днес и утре.

Стрелец – Днешните енергии са силни и поддържащи приятелства или сътрудничество. Разговорите могат да бъдат вдъхновяващи и удовлетворяващи. Хубаво време е да се правят планове, които са практични и разумни.

Козирог – Денят е добър за решаване на проблеми с механичен или интелектуален характер. Добре е да анализирате емоционални проблеми, но може би само повърхностно, тъй като денят не благоприятства много разбирането и задълбочаването.

Водолей – Вероятно ще се чувствате насочвани и мотивирани, докато Луната се хармонизира с Юпитер и Сатурн. Този транзит ви помага да видите предимствата на нещата и да приемете всичко тихо и умерено. Вашите очаквания и увереност са реалистични.

Риби – През първата половина на деня е най-добре да не се опитвате да се обяснявате твърде много, тъй като има известна тенденция да усложнявате проблема. С течение на деня сте по-склонни да търсите емоционално освежаване или отстъпление. 

Съветите на Фортуна

Активността от предните дни се сменя с по-спокойно, дори апатично състояние. Намалява енергията и това може да засили енергийният вампиризъм (в повечето случаи несъзнателно), затова не допускайте негативно влияние около себе си. Не общувайте с нервни, неприятни, критично настроени лица. Избягвайте провокациите и да влизате в спорове и скандали, това е един от лесните начини за набавяне на липсваща им енергия. Избягвайте местата, където има струпване на много хора.

Направете си равносметка за изминалите три четвърти от лунния месец, дали сте изживели правилно това време, направихте ли всичко, което сте искали, израснахте ли духовно? Ако правилно сте живели, днес ще ви се открие някаква мъдрост. Ще постигнете освобождение от ограничения на света, ще откриете нещо ново в себе си.                                                                               


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети