Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 06.02.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 06.02.19

Дневен хороскоп – сряда – 06.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

В този ден страх, мързел, пасивност, празни разговори са разрушителни

Овен – Разчитайте предимно на себе си, особено когато става въпрос за нещо важно. Днес другите трудно ще ви разбират. Вашите действия често ще им се струват необмислени и странни. Вие се дразните от нежелани коментари и съвети, а още повече от критики, често напълно лишени от смисъл.

Телец – Добрата новина е, че имате достатъчно сили и знания, за да реализирате плановете си. Така че оставете вашите съмнения и действайте. Благоприятен ден за интелектуална работа. Отношенията с любимия човек може да охладнеят. Скоро нещата ще се променят към по-добро.

Близнаци – Денят е много наситен. Появяват се различни дела и се чудите върху какво да се съсредоточите по-напред. Голямото натоварване може да изчерпи енергията ви, а това води да раздразнителност и лошо настроение.

Рак – Денят носи много събития и нови предизвикателства. Опитайте се да разделите важното от второстепенното, за да сте по-ефективни, настройте се позитивно и затворете очите си пред неприятните дреболии - след това ще се почувствате много по-добре.

Лъв – Жизненият ви тонус постепенно нараства. Има много проблеми и задачи, но всички те могат да бъдат лесно решени, ако не се опитвате да се справите с всичко сами, а потърсите помощ и подкрепа. Втората половина на деня е по-добра.

Дева – Някой може да постави под въпрос вашата компетентност и професионализъм. При такива условия е трудно да запазите спокойствие, но ако загубите самочувствие, ситуацията ще стане по-сложна.

Везни – Настъпва време за активни действия и всичко ви се получава добре. Концентрирайте се, защото разпилявате силите си, действайки в различни направления. Не обсъждайте вашите познати и опоненти. Това, което се опитвате да скриете, скоро може да стане явно.

Скорпион – Вашата способност да бъдете в центъра на вниманието на другите е неоспорима. Вие излъчвате чар, сексапил и привличате хората към себе си. Държите да знаете и да вземате участие във всичко, което се случва.

Стрелец – Конфликтите могат да бъдат избегнати, ако емоциите се оставят настрана и се ръководите единствено от здравия разум. Денят е подходящ за решаване на финансови и материални въпроси.

Козирог – Въздържайте се от двусмислени забележки, шеги, закачки, които могат да бъдат обидни за някого. По-добре е да не давате съвети, ако не са ви поискани. Втората половина на деня е подходяща за справяне с финансови въпроси, за изготвяне и проучване на документи. Бъдете внимателни към детайлите, не пропускайте нищо.

Водолей – Денят може да се окаже дълъг и изморителен, в някои случаи напрегнат. Поради тези причини е възможно да се допуснат грешки. Няма да ви е лесно да се приспособявате към обстоятелствата.

Риби – Денят е благоприятен и това трябва да се използва за решаване на важните въпроси за вас. Старайте се да не давате на околните ненужни причини за завист. Ако някой поиска помощ, не трябва да отказвате в този ден, а се отзовете.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е много активен. Свързан е с инстинкта за опасност, агресия и борба. Излезте сред природата, нека стихията на вятъра да ви захрани с енергия. Ако боледувате днес, значи зле контролирате своят агресивност и не ви достига воля. Поработете над себе си.

В този ден страха, мързела, пасивността, празните разговори са разрушителни. Изчерпват енергията. Прогонете от себе си лошите мисли, които сега лесно могат да се активират.

Повишава се енергийният тонус. Подходящо е за физическа и интелектуална работа. Може да започнете да реализирате плановете си. Енергията ви трябва да бъде отправена към съзидателна работа. Отдайте се на работата си, не надвишавайте своите очаквания. Бъдете смели, активни и позитивни!

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети