Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 06.03.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 06.03.19

Дневен хороскоп – сряда – 06.03.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен-Днес ще бъдете предприемчиви и борбени. Всичко ще ви се отдава с лекота. Въпреки трудностите, които може да срещнете е необходимо да запазите спокойствие. Новите запознанства са нежелателни.

Телец- Полезно е да научите нови неща, да анализирате опита на другите хора. Обърнете внимание на дреболиите: те ще бъдат важни. Старайте се да не оказвате натиск и контрол върху партньора си. Втората половина на деня е подходяща за близост.

Близнаци- Денят е благоприятен за общуване и чудесен за решаване на практически проблеми.Бъдете изцяло съсредоточени и концентрирани в работата си и дори за миг не изпускайте нещата от контрол.

Рак- Хубав ден за комуникация с приятели и хора със сродно на вашето мислене. Възможно е да възникне напрежение в отношенията с партньора ви или друг близък човек, но лесно можете да разведрите атмосферата с правилно подбраните думи.

Лъв- Време е да помислите за промените в живота. Трябва да решите дали искате да продължите по утъпкания път или сте готови да тръгнете по нова пътека. Вторият вариант е свързан с известен риск, но обещава да бъде много интересен.

Дева- Денят е подходящ да си припомните някои стари планове. Може би е дошло време да започнете да ги осъществявате. За да успеете, трябва да се откажете от досегашните тактики и да потърсите нови съюзници.

Везни- Трудно е да се избегнат необмислени действия - твърде много изкушения и примамливи възможности носи този ден. Бъдете внимателни, когато обсъждате важни въпроси. В процес на разговора, някоя необмислено изговорена дума може да доведе до сериозни проблеми.

Скорпион- Благоприятно време за събиране на полезна информация, но не е най-подходящият ден да започвате кардинални промени. Не пришпорвайте събитията, бъдете по-търпеливи. Вашите силни емоции могат да се отразят зле на качеството на работата ви.

Стрелец- Денят е благоприятен. Имате разумна и добра финансова политика в личен план, но възникнат нови изкушения и ще трябва да проявите повече воля и по-разумно да се разпореждате с авоарите си.

Козирог- Денят не е подходящ за експерименти, съмнителни приключения и нови начинания. Искате бързо да постигнете целите си, но днес няма да е лесно. Бъдете търпеливи и дочакайте подходящото време.

Водолей- Може би ще изпаднете в някакви колебания, подозрения и ще ви е трудно да уравновесите вашите везни. Продължете да се занимавате с делата си, а отговора, който търсите постепенно ще изплува в съзнанието ви или ще ви бъде подсказан по някакъв начин.

Риби- Небесните конфигурации ще спомогнат за лесното протичане на деня ви. Повечето неща ще зависят от умението ви да балансирате емоциите - своите и на другите. В областта на личните взаимоотношения влиянието на положителните тенденции ще бъде силно.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Този ден е за съзерцание и за радост. Ден за благодарност, среща с приятели, позитивно общуване. Оправете дълговете си, ако имате такива, поискайте прошка, ако е необходимо. Не се препоръчва да се започват нови мащабни проекти. Завършвайте всички дела, които сте започнали. Към постъпващата информация се отнасяйте внимателно, доверявайте се, но проверявайте. Не се напрягайте, не си давайте зор в нищо. Хубаво е да се освободите от стари неща. Полезно е да се направи масаж, медитация. Посетете църковен храм, манастир, място на силата.

Денят е подобен на 31 декември, когато изпращаме старата година, за да посрещнем новата и трябва да си спомним всичко хубаво, което ни се е случило. В 18:05ч настъпва НОВОЛУНИЕ в знак Риби. Време за лунна диета, за работа с желания.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети