Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 06.05.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 06.05.20

Дневен хороскоп – сряда – 06.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Съдбата ще ви покровителства

Овен – Днес всякакви спонтанни идеи ще бъдат добър начин да промените нещо в живота. Има възможност да се открият нови възможности за вас, затова не се лишавайте от удоволствието да извлечете ползите от това.

Телец – Решаването на някои въпроси трябва да бъде отложено за по-късно. Сега не е подходящо време за това. Посветете повече време на любимия човек. Свободните представители на знака да използват всички възможности за запознанства.

Близнаци – Сега е моментът да обърнете на себе си по-специално внимание и да не се занимавате с проблемите на другите хора. Днес емоциите ще са водещи във вашите действия, а не здравият разум.

Рак – Хороскопът ви силно препоръчва да бъдете изключително внимателни с проявлението на вашите емоции, тяхната прекомерна демонстрация е в състояние да създаде проблеми за вас и за околните хора.

Лъв – За вас е време за познание. Вероятно ще направите различни открития. Ако ви преследват неразрешени проблеми, възползвайте се сега да намерите нов подход за излизане от дадената ситуация.

Дева – Прекрасно време да се откъснете от всекидневните дела и да се отдадете на малко заслужена почивка. Добре е да смените обстановката. Въздържайте се от ненужни покупки, излишни харчове и всякакви инициативи в материален план.

Везни – Бъдете внимателни, бъдете бдителни - можете да станете привлекателна плячка за хора, които обичат да се възползват за чужда сметка. Дори няма да осъзнаете, че сте използвани, докато не стане твърде късно.

Скорпион – Не се страхувайте да поемете инициативата във всичко, свързано с любовните взаимоотношения, а в живота ви достатъчно скоро ще започнат промени към по-добро. Доверете се на вътрешния си глас и го следвайте.

Стрелец – Един позитивен ден. Важен за вас ще е емоционалният дух. Лошите мисли са лукс, който не можете да си позволите сега. Нещо внезапно може да се промени и вятърът на късмета да задуха във вашата посока.

Козирог – Настроението ще се повиши, ще се появят нови идеи как да си прекарате отлично вечерта. Звездите благоприятстват вашите инициативи по отношение на партньора. Може да разчитате на вдъхновението и случайността.

Водолей – Ще се прояснят някакви обстоятелства неясни досега. Повече време посветете на активна почивка и на общуване с приятели. Пренебрежителното отношение към половинката ви може да ви създаде проблеми.

Риби – На този етап сте по-уязвими, отколкото си мислите. Чуждо влияние може да ви се отрази по-силно от друг път. Бъдете много внимателни, не влизайте в конфликти и не се оставяйте да бъдете манипулирани.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е добър за начало на важни дела. Ключовият аспект за деня е съзидание. Съдбата ще ви покровителства. Може би в този ден най-накрая ще бъдете освободени от съмненията и тревогите, които ви измъчват. Във всеки случай ще успеете да постигнете хармония със себе си и със света около вас.

Денят има мощна енергия, която ще се изяви при по-чувствителните личности като лошо настроение или ниско самочувствие. Много хора могат за изпаднат във вътрешен конфликт със себе си. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.  

Вслушвайте се в препоръките и съветите на хората около вас, но не пренебрегвайте и вътрешната си интуиция, защото днес тихият й шепот е много силен. Нашият вътрешен подсъзнателен ум вижда всички възможни и не толкова възможни варианти на събитията. Добре е енергийно да почистите къщата и пространството си. Вечерта можете да се поглезите с релаксиращи процедури.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети