Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 06.10.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 06.10.21

Снимка:

Овен – Днес вашата прекомерна независимост и самодостатъчност ще предизвикат объркване и раздразнение у околните, които трудно ще могат да потиснат тези емоции. За свободните представители на знака ситуацията може да се развие напълно непредсказуемо.

Телец – Новолунието е подходящ ден за вземане на решения относно близкото и далечно бъдеще, поставяне на нови цели и избор на хора, с които да ги постигнете. Вие сте в състояние днес бързо да се справите с трудните дела и решаването на всякакви въпроси.

Близнаци – Не се изморявайте ненужно, като се захващате с прекалено много задачи. Концентрирайте се върху настоящите ежедневни неща. Среща с близки приятели ще бъде много приятна и интелектуално стимулираща. Обърнете внимание на конструктивните идеи.

Рак – Избягвайте да влизате в конфликти и спорове с колегите си или с който и да е. Необходимо е да сте дискретни и да упражните контрол над емоциите си. В никакъв случай не компенсирайте липсата на настроение с излишно пазаруване.

Лъв – На работното място може да възникнат проблеми, които изискват бързо разрешаване. Поемете инициативата и действайте динамично, колкото и трудно да изглежда това. Ще успеете да се справите с всичко, но се старайте да не надценявате своите сили и възможности.

Дева – Днешната атмосфера е емоционално наситена. Подходящ момент за символично сбогуване с елементите на миналото. За да бъде благоприятен денят за вас, препоръчва се да се откъснете от външната суета и да мислите повече за духовните, а не за материалните ценности.

Везни – Днес избягвайте да изпъквате и да излизате на предна линия. Самочувствието, отговорностите, задълженията или други фактори ще ви попречат да изразявате ясно мислите си и да издържите до край ролята, която сте поели. Възможно е да проявите прекалена емоционалност.

Скорпион – Новолунието е във вашия мистичен 12 дом и благоприятства скритите дейности. В такъв ден е по-добре да пазите тайните за себе си. Вашите недоброжелатели също са активирани, бъдете много внимателни и бдителни.

Стрелец – Днес трябва да вземате под внимание по-малко мненията на другите хора и да разчитате повече на себе си. Бъдете внимателни, ако пътувате – възможни неприятности по пътя. Проверете личните си документи и дали всичко е наред с автомобила.

Козирог – Днес е възможно с думите си неволно да нараните нечии чувства. Във ваш интерес е да бъдете по-деликатни с хората. Трябва да действате внимателно, да не правите или да казвате нищо, за което по-късно бихте могли да съжалявате. 

Водолей – Днес ще бъдете по-чувствителни от обикновеното, но и по-склонни открито да казвате какво мислите. Внимателно подбирайте думите, тъй като отсрещната страна може да разбере всичко погрешно. Не давайте обещания, ако не сте сигурни, че ще можете да ги изпълните.

Риби – Луната сега увеличава вашето самочувствие и общия жизнен тонус. Денят е напрегнат обаче в психологически план. По-добре изберете да го прекарате в средата на близки хора и приятели, останалите избягвайте.

Съветите на Фортуна

Този ден е за съзерцание и за радост. Ден за благодарност, среща с приятели, позитивно общуване. Оправете дълговете си, ако имате такива, поискайте прошка, ако е необходимо. Не се препоръчва да се започват нови мащабни проекти. Завършвайте всички дела, които сте започнали. Към постъпващата информация се отнасяйте внимателно, доверявайте се, но проверявайте. Не се напрягайте, не си давайте зор в нищо. Хубаво е да се освободите от стари неща. Полезно е да се направи масаж, медитация. Посетете църковен храм, манастир, място на силата.

Денят е подобен на 31 декември, когато изпращаме старата година, за да посрещнем новата и трябва да си спомним всичко хубаво, което ни се е случило. В 14:07 часа настъпва Новолуние в знак Везни. Време за лунна диета, за работа с желания, за нови планове.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема