Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 06.11.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 06.11.19

Дневен хороскоп – сряда – 06.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Успехът днес е на ваша страна. Ако не развалите нещата с прекомерна самоувереност или мързел, можете да постигнете много. Вашата оригиналност трябва да изглежда естествена, в противен случай ще създаде повече проблеми, отколкото ползи.

Телец – Денят ще премине добре, ако бъдете търпеливи и не се поддавате на нервността. Нужно е да запазите спокойствие и така лесно ще избегнете конфликтите с другите. На някои от вас ще им се наложи да помагат на хора, които са в затруднено положение.

Близнаци – Звездите ви съветват да бъдете пестеливи и икономични. Денят е подходящ за закупуване на дълготрайни стоки за дома и семейството, но само за тези, които сте планирали отдавна. Ако внезапно ви хрумне нова идея да купите нещо, не бързайте. Отложете за ден или два.

Рак – Вие сте чувствителни към фините сигнали на Вселената и виждате скрития смисъл на това, което се случва. Днес интуицията ви е особено изострена. Ако е възможно, прекарайте деня в усамотение. В любовта не експериментирайте.

Лъв – Вашата творческа енергия се увеличава. Любимите ви дейности, както и контактите с любимите ви хора ще бъдат източник на удоволствие за вас, но в същото време може да станат причина за пренасищане със силни впечатления.

Дева – Опитайте се да се отнасяте към другите по-внимателно, в противен случай любовта и симпатията вместо да бъдат източник на радост, ще се превърнат в тежък кръст за вас. Вечерта се опитайте да се отпуснете, да медитирате.

Везни – Днес ще решавате основните задачи повече интуитивно, отколкото да се вслушвате в разума си. Силни преживявания могат да ви съпровождат през целия ден. За щастие те ще имат преобладаващо положителен, оптимистичен оттенък.

Скорпион – При вземането на решения интуицията и предчувствието ще играят важна роля. Интимните отношения ще донесат голямо удоволствие, но в същото време могат да бъдат свързани с илюзии, разочарования, несигурност или неоправдани надежди.

Стрелец – Необходимо е да сте по-далновидни. Избягвайте повърхностните оценки. Съсредоточете се върху работата си, сделките и положението ви в обществото. Вече сте в състояние да разширите хоризонта си.

Козирог – Добри възможности ще се появяват около вас през целия ден. За да ги използвате успешно, опитайте се да се отпуснете и да следвате вашия вътрешен усет и интуиция. Можете също да следвате и късмета си.

Водолей – Днес е възможно да се случат твърде интересни неща. Дискусиите с приятелски настроени хора ще са стимулиращи за вас. Новаторският подход създава тенденция за подобряване на жизнения стандарт. Приемайте шансовете, които ви се предлагат без да се чудите.

Риби – Днес вие сте по-спокойни и по-сериозни от обикновено. Споделете с другите вашата душевна топлина. В любовта можете да изразите себе си елегантно, да създавате благоприятно впечатление с вашите изтънчени маниери.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Когато Луната е в знака Риби (6, 7 и 8.11.), всичко започва да се трансформира, но не винаги към по-добро. Растящата Луна не се съчетава добре с водния елемент. Такъв дисонанс ще направи хората по-нервни и невъздържани. Да се карате и да изяснявате отношенията си в това време не е най-доброто нещо. Изисква се по-внимателно обмисляне на плановете за бъдещето, както и да се изразходи отрицателната енергия чрез почистване, разходки, занимания със спорт.

Също така не е най-доброто време за пазаруване. През този период съществува висок риск от вземане на спонтанно решение под въздействието на емоциите, което може да доведе до големи разходи.  Препоръчва се за по-сигурно да носите пари само за джобни разходи.

Продължава да влияе квадратурата между Марс и Плутон, затова бъдете внимателни. Старайте се да избягвате многолюдни места, да не отвръщате на провокации.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети