Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 07.04.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 07.04.21

Дневен хороскоп – сряда – 07.04.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Луната сега увеличава вашето самочувствие и общия жизнен тонус. Денят е напрегнат обаче в психологически план. По-добре изберете да го прекарате в средата на близки хора и приятели, останалите избягвайте.

Телец – Денят е емоционално наситен. Подходящ момент за символично сбогуване с елементите на миналото. За да бъде благоприятен за вас, препоръчва се да се откъснете от външната суета и да мислите повече за духовните, а не за материалните ценности.

Близнаци – Думите ви ще оказват голямо влияние върху другите хора, така че първо мислете, преди да кажете нещо. Добре е да отделите повече внимание на семейните връзки, домашното положение, децата, партньорите.

Рак – Денят е динамичен. Вие сте готови да вдъхнете нов живот на обикновените обстоятелства, мислите нестандартно и вдъхновявате другите да правят същото. Можете да получите предложение да направите нещо необичайно.                                                                                

Лъв –  Днес не се стремете да излизате на преден план. Самочувствието, отговорностите, задълженията или други фактори ще ви попречат да изразявате ясно мислите си и да издържите до край ролята, която сте поели. Възможно е да проявите прекалена емоционалност.

Дева – По време на работа може да възникнат проблеми, които изискват спешно разрешаване. Поемете инициативата и действайте динамично, колкото и трудно да изглежда това. Ще успеете да се справите с всичко, но се старайте да не надценявате своите сили и възможности.

Везни – Днес е по-добре да не поемате никакви инициативи. Ако искате да докажете нещо на някого, правете го по-спокойно и аргументирано. В живота на човек, който ви е скъп, нещо важно ще се случи, но това не значи, че ще иска да го сподели веднага с вас.                                                       

Скорпион – Приближавате се към крайната си цел. Избягвайте да влизате в конфликти и спорове с колегите си или с който и да е. Бъдете дискретни и упражнете контрол над емоциите си. Не компенсирайте липсата на настроение с излишно пазаруване. 

Стрелец – Обърнете внимание на конструктивните идеи. Не се изморявайте ненужно, като се захващате с прекалено много задачи. Концентрирайте се върху настоящите ежедневни неща. Среща с близки приятели ще бъде много приятна и интелектуално стимулираща.

Козирог – Може би вашата прекомерна независимост и самодостатъчност ще предизвикат объркване и раздразнение у партньора ви, които трудно ще може да потисне. За свободните от вас ситуацията може да се развие напълно непредсказуемо.

Водолей – Спокоен и благоприятен ден, подходящ за вземане на решения относно близкото и далечно бъдеще, поставяне на нови цели и избор на хора, с които да ги постигнете. Вие сте в състояние днес бързо да се справите с трудните дела и решаването на всякакви въпроси.

Риби – Луната е във вашия мистичен 12 дом и благоприятства скритите дейности. В такъв ден е по-добре да пазите тайните за себе си. Вашите недоброжелатели също са активирани, бъдете бдителни.                                    

Съветите на Фортуна

Пасивен ден, посветен на вътрешния мир на човека. Не са препоръчителни контакти и проява на активност. Действайте равномерно. Не е толкова важен видът на дейностите, колкото темпът на работа. Не хвърляйте напразни сили, не предприемайте излишни действия. Нови дела да не се започват, но могат да се довършват старите.

Хубаво е да се прекара в уединение и размишления. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията. Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разсъдливост да се проявява.

Препоръчителни са очистителните процедури. На заболявания, възникнали през този ден, трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.  

Луната се движи на празен ход от 13:06 часа до 23:32 часа - да не се предприема нищо важно.                                                                                                                                                                                                                                                                                                


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети