Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 07.08.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 07.08.19

Дневен хороскоп – сряда – 07.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят е благоприятен за материални и парични дела, работа, развитие на вашите професионални умения. Опитайте се да започнете нещо ново, но изгодно. Избягвайте емоционална реакция на случващото се, опитайте се да се контролирате.

Телец –По финансови въпроси бъдете изключително внимателни, пазете се от измамници. Също така не е нужно да разчитате на обещаната помощ. Бъдете търпеливи, защото всички проблеми ще трябва да се решават самостоятелно.

Близнаци – Днес ще имате възможност да покажете лидерски умения, да се покажете от към най-добрата си страна. Възможно е да се наложи да коригирате не само собствените си грешки, но и тези на другите. Не се страхувайте да поемете отговорност  - можете блестящо да се справите със задълженията си.

Рак –  Като цяло денят обещава да бъде спокоен и успешен. Може да се постигне известен минимален успех, но той ще изглежда много скромен в сравнение с това, на което обикновено сте способни.

Лъв –Едно събитие (или човек) може да ви разстрои и да съсипе позитивното ви настроение. Можете да се развеселите с покупката на нови неща, срещи на открито с приятели или семейството.

Дева – Звездите ви съветват да бъдете внимателна към малките неща и да не надценявате собствените си способности. Днес можете да намерите полезна информация, да научите много. Избягвайте да се хвалите, ще изплашите късмета си. Помнете, че щастието обича тишината.

Везни –Ако проявите настойчивост, ще можете да постигнете много. Възможно е да ви посетят интересни иди, не отлагайте тяхното изпълнение. Не пропускайте възможността да се видите със стари приятели или познати, заедно ще се забавлявате.

Скорпион – Опитайте се да покажете на другите, че можете да бъдете не само целенасочени и упорити, но и много спокойни, способни да правите компромиси. Препоръчително е да се въздържате от големи непланирани разходи.

Стрелец – Ще се съсредоточите върху стратегиите си за постигане на целите, време е да си върнете формата. Напрежението в професионалната област няма да ви се отрази, но търсете по-спокойна работна среда.

Козирог –Важно е да спазвате самодисциплина и да не отлагате важните въпроси в дългосрочен план. Възможно е да трябва да се оправяте с проблемите или грешките на други хора. Вечерта обаче се опитайте да се отпуснете напълно.

Водолей –Избягвайте лекомислието във финансовите дела и разточителността. Въпреки че ще бъдете доста натоварени, не забравяйте да отделите малко време за личния си живот.

Риби – Денят е благоприятен за вземане на важни и решаващи решения в различни области на живота, ако сте искали да промените нещо в дългосрочен план, тогава е дошло времето.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Звездите днес даряват чувственост и победа на емоциите над логиката, но здравият прагматизъм и егоизъм остават. С други думи, този ден е създаден, за да получим максимум изгода и удоволствие на първо място за себе си - дори и в любовните дела. "Ние търсим любовта на другите, за да имаме допълнителна причина да се обичаме", този подход (без да се злоупотребява) днес обещава много приятни моменти.

Днес вероятно ще преминете през определени изпитания или изкушения. Ще се наложи да се срещнете със сянката на вашия характер. Може би ще бъдете склонни към някакви неблаговидни действия или да предадете вашите принципи. Това може да е поради някаква внезапна вътрешна мотивация, за която не сте подозирали, че съществува. Не се ядосвайте за това, нито обвинявайте другите, нито потискайте тази мотивация. Използвайте ситуацията, за да внесете лъч светлина в тъмната част на душата си - осъзнайте този мотив и разберете причините за него.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати