Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 07.10.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 07.10.2020

Дневен хороскоп – сряда – 07.10.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят е благоприятен за комуникация с хора, с които имате общи интереси. Сега можете лесно да говорите за много неща, да изясните двусмислените ситуации и да се споразумеете за по-нататъшни съвместни действия. 

Телец – Възможно е да се нуждаете от помощ, за да постигнете целите си. Днес ще можете да завършите започнатото по-рано, да намерите отговори на въпроси, които преди това са ви вълнували.                                      

Близнаци – Днес всички дела може да изискват повече усилия от вас от обикновено. Не се изключват досадни грешки и недоразумения. По-добре да не бързате с решенията. Дайте си време за размисъл и със сигурност ще намерите изход. 

Рак – Това, което правите, ви се струва скучно и досадно, освен това често сте разсеяни и не можете да се концентрирате. Не е лесно да се съгласите с другите за съвместните си действия, защото всеки поставя на преден план собствените си интереси. 

Лъв – Денят ви ще бъде динамичен и няма да имате много време за почивка. В професионалната област ще ви трябват дипломатически умения. Не добавяйте масло в огъня и избягвайте ситуации, които не ви засягат директно.

Дева – Успешен ден. Можете да постигнете много, особено ако действате по свой начин, а не като следвате съветите на другите. Възможни са полезни контакти, срещи с хора, благодарение, на които можете да реализирате най-смелите си планове. 

Везни – Старайте да не се притеснявате за нищо. Способността да поддържате поне външно спокойствие, без значение какво се случва около вас, е много полезна днес. За да успеете, трябва да държите емоциите под контрол и да не се поддавате на провокации. 

Скорпион – Изцяло сте съсредоточени върху личните си отношения. Вътрешно изживявате нещата по-емоционално. Може да се усъмните за миг в правилността на взетите решения. Надеждите на някои от вас все пак ще се осъществят.

Стрелец – Денят е пълен с неочаквани събития, изненади, новини, всяка от които може да ви накара да промените плановете си. Важно е да не се обърквате, да останете спокойни и правилно да прецените ситуацията, да вземете вярното решение и да направите това, което ще бъде от полза за всички.

Козирог – Ще вложите всички сили, за да се справите с многото задачи, които сте си поставили. Предстои ви да вземете важно решение. Само не изпадайте в плен на илюзиите. Може да засегнете някого, макар и не нарочно.

Водолей – Опитайте се да прекарате този период ползотворно: има шанс да постигнете голям успех. Но съветите на другите едва ли ще бъдат полезни: твърде често те се дават от хора, които изобщо не разбират ситуацията.

Риби – Благоприятен ден. Сега сте уверени в себе си, пълни с ентусиазъм. Във всичко, свързано с финансите, интуицията ви помага. Може да получите хубави новини или приятни изненади от близки хора.

Съветите на Фортуна

Ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин. В него може да постигне вътрешно преображение. Трябва съзнателно да се отхвърли гордостта, високомерието. Подходящо време за общуване с хора със сродно мислене, чрез което може да се отворят очите ни за много важни неща.

В този ден се препоръчва да се вземат важни решения, да се предприемат важни стъпки, доколкото нещата вървят гладко и не изпитвате и капка съмнение в правотата си. Денят е благоприятен за целеустремените, принципни хора, лидери и оратори.

Желателно е да прекарате повече време вкъщи, в семеен кръг. Всичко, от което се нуждаете в този ден, идва само при вас, така че опитайте се да не хабите енергията си и да не се преуморявате – запазете силите си, за да осъзнаете случващото се. Отговорите на вашите въпроси може да дойдат насън.                                                                                              


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати