Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 08.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 08.04.20

Снимка:

Независимо от тежестта на ситуацията, в която се намирате в момента, трябва да се отпуснете и да се отървете от безпокойството

Овен – Вашата ситуация ще се разреши чрез сътрудничеството с други хора, а не чрез индивидуални усилия. Помнете, че „две глави мислят по-добре от една”. Това, което не можете да постигнете сами, ще постигнете чрез колективната енергия.

Телец – Обстановката около вас може да е напрегната. Но докато проявявате здрав разум и държите емоциите под контрол, всичко може да се уреди. Не позволявайте на никого да оказва натиск върху вас, да ви налага каквито и да било решения.

Близнаци – Ако ви вълнува вашия личен живот, то отделете по-голямо внимание на нуждите на любимия човек. Поговорете с него, поискайте да узнаете какво му е нужно, какво го терзае. Какво очаква от вас?

Рак – Вие постоянно правите мили неща за другите, както за своите близки, така и за останалите хора. Днес проявете към собствената си личност същото грижовно отношение – направете нещо мило за себе си.

Лъв – Днес имате силно творческо вдъхновение. Вашите способности и таланти ще намерят своето приложение. В любовта знаете какво искате и сте готови да действате незабавно, за да спечелите обекта, който ви интересува. Важно е да не прекалявате.

Дева – Заради вашето емоционално спокойствие е по-добре да избягвате разговори, които носят напрежение и не са много подходящи. Въобще по-добре е да сведете общуването до минимум. Не претендирайте за нищо и не изявявайте капризи, особено пред партньора си.

Везни – Освободете се от нуждата да бъдете харесвани от всички. Никой не може да бъде харесван от всички. Още не се е родил такъв човек. Важно е единствено вие да се приемате, да се харесвате и цените себе си.

Скорпион – Днес е ден, в който не се осъществяват замислите. Вие може да обмисляте нови проекти, да правите планове за бъдещето, обаче гответе се: животът ще внесе своите корективи върху вашите планове.

Стрелец – Намерете баланса между забавленията и работата. Когато денят ви е посветен единствено на работата, разходът ви на енергия не е балансиран, което ви кара да се чувствате изцедени и да жадувате храна и напитки, които да повдигнат духа ви.

Козирог – Сега Вселената иска да ви подкрепи и ободри, да повдигне Духа ви. Посланието е, че колкото и да ви е тежко, каквито и трудности да има пред вас, бъдете мъжествени. Помнете, че най-тъмно е преди разсъмване. Имайте търпение!

Водолей – Всичко намислено днес ще се окаже неподходяща идея. Възможно е причината да се крие в това, че нямате достатъчно информация към момента или нямате достатъчно опит. Във всеки случай, ако е важен за вас проектът, не разчитайте само на себе си. Споделете и обсъдете с по-опитни хора и чак тогава го реализирайте.

Риби – Животът рядко бива лек. Не завирайте главата си като щраус в пясъка при всяка сложна ситуация, а полетете като жерав към небето – смело и решително. Гледайте да не пропуснете новите възможности и да им обърнете внимание!

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

В 05:36 ч. има пълнолуние. Пълнолунието се приравнява на лято - топло, сгряващо. То е толкова загадъчно и много процеси ставащи по това време са необясними.

Нараства емоционалността. На задържаните вътре във вас чувства трябва да дадете изход. След като ги разкажете на близък и доверен човек или ги опишете на хартия, ще се почувствате по-леко и по-добре.

Примирете се, че не можете да контролирате ситуацията. В момента сте безсилни. По-скоро тя ще контролира вас. Това, което не можете да промените, просто го приемете. Независимо от тежестта на ситуацията, в която се намирате в момента, трябва да се отпуснете и да се отървете от безпокойството. Всичко ще бъде наред! Не се натоварвайте и не се притеснявайте. В действителност всичко може да бъде решено по начини, които никой сценарист не може да напише.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още