Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 08.05.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 08.05.19

Дневен хороскоп – сряда – 08.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

Луната е нарастваща, но до 12:08 часа се движи на празен ход и периодът до това време е неефективен за започване на нещо или за важна работа, срещи

Овен –Много благоприятен ден за решаване на въпроси, свързани с личния ви живот, за анализ и планиране. Не се страхувайте да вземате трудни решения, но това да стане през втората половина на деня.

Телец – Днес е по-добре за вас да общувате по-малко, да бъдете в уединение и да се посветите на някое любимо занимание. Хубаво време за интелектуални занимания (например четене, решаване на кръстословици). В късния следобед ще ви очакват приятни новини от близки хора.

Близнаци –Днес трябва да сте по-чувствителни към желанията и нуждите на другите - само в този случай ще можете да постигнете целта си. Същото важи и за семейните отношения. В това ще ви помогнат комуникационните умения и чувството за справедливост.

Рак –Позицията на звездите в този ден ви дава отлична възможност за хармонизиране на отношенията у дома и на работното място. Също така е добре да се занимавате с въпроси, свързани с вашия светоглед.

Лъв –Днес всичко ще зависи от способността ви да намерите общ език с хората. Хубаво е да имате собственото мнение, но не го отстоявайте, без да вземете предвид интересите на другите. Не забравяйте да потърсите компромисни решения.

Дева – Днес ви се иска уединение не само в работата, но и в личен план. Намерете време обаче да обърнете внимание на семейството и близките си, в противен случай може да възникнат усложнения в отношенията.

Везни –Днес ще бъдат успешни всичките ви начинания с изключение на финансовите. За получаване на по-добри резултати е необходимо да уважавате потребностите на околните. Звездите ви съветват да потърсите тиха уединена обстановка.

Скорпион – Днес ще трябва бързо да разрешавате възникващите конфликти. Към вечерта напрежението събрано от през деня може да предизвика неразбирателство с близки ви. Не мислете само за себе си.

Стрелец –Днес можете да решите много дела, проявявайки дипломация, такт и деликатност. Това особено касае личната сфера. По-добре е да оставите нещата за вършене за по-късно, а да обърнете максимално внимание на семейството и близките си.

Козирог – Добре е да общувате с всички, не само с хората от вашата социална среда. Разширяването на обхвата на комуникацията ще ви бъде от полза, възможни са нови полезни контакти.

Водолей – Днес всички въпроси, свързани с интелектуалната дейност ще бъдат успешни. Няма да искате да общувате с много хора, само избраните ще бъдат допуснати в личното ви пространство. И с тези хора звездите ви съветват да прекарате свободното си време

Риби –Този ден ще ви даде възможност да намерите оригинални методи за решаване на проблемите. В контактите си с хората се въздържайте от критики, бъдете толерантни и деликатни.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Луната е нарастваща, но до 12:08ч се движи на празен ход и периодът до това време е неефективен за започване на нещо или за важна работа, срещи. Поради въздействието на различни енергийни влияния може да се сблъскате с измами или изкушения, така че не трябва да бързате да приемате предложения и да разгласявате идеите си - необходимо е време за допълнителен анализ.

Примирете се, че не можете да контролирате ситуацията. В момента сте безсилни. По-скоро тя ще контролира вас. По какъвто и да е въпрос, обстоятелствата ще се сформират така, че няма да можете да действате както искате. Мнозина ще се чувстват като с вързани крака и ръце. Ограниченията може да не са само поради външни причини, но и поради вътрешни, такива като комплекси, нерешителност, страх, неувереност в себе си. Но Фортуна ви предупреждава, че това е само временно. Съвсем скоро ситуацията ще се измени и ще ви спаси от оковите. А вие бъдете готови да подхванете инициативата.

Привечер могат да ви се случват внезапни неща, нови възможности, да ви се появят нестандартни идеи. Усещане за вътрешна възбуда и желание за свобода!

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети