Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 09.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 09.01.19

Дневен хороскоп – сряда – 09.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Всички цели са по-лесни за постигане, отколкото в други дни. Енергиите допринасят за самоувереността

Овен – Денят не е лесен, но въпросът тук не е толкова в събитията, колкото в начина, по който реагирате на тях. Емоционалният фон е много нестабилен, настроението ви често ще се променя. Ще бъде по-трудно, отколкото обикновено да се разбирате с околните.

Телец – Днес можете да се заемете с по-трудни задачи. Сега ще ви се удават по-лесно от друг път. Бъдете внимателни при работа с документи. Внимателно прочитайте всичко. Не вярвайте на празни обещания и проверете цялата информация.

Близнаци – Звездите са на ваша страна и денят ще върви добре. Вие се отнасяте отговорно към всички въпроси и следователно се справяте добре с тях. Можете да предприемете някои сложни, мащабни проекти. Няма да ги оставите на половина, няма да се откажете от плановете си, със сигурност ще завършите всичко, което сте започнали.

Рак – Не е необходимо да се стремите да бъдете приятни на всички и да им угаждате. Помислете сами дали не правите твърде много за другите за сметка на личните ви интереси. Фокусирайте се повече върху вашите нужди и желания.

Лъв – Действията ви днес трябва да бъдат много добре обмислени. Труден ден по отношение на комуникацията и разбирателството с околните. Вашето неотразимо излъчване обаче ще привлича лицата от противоположния пол. Най-добрият начин да получите положителни емоции е да направите някои малки промени в живота.

Дева – Обичате да критикувате другите, да посочвате и най-малките им грешки, винаги сте готови да правите излишни коментари, но с думите си можете да засегнете чувствата на някого. Във ваш интерес е да бъдете по-учтиви с хората. Не казвайте нищо, за което може да съжалявате по-късно.

Везни – Днес имате зелена светлина и можете да правите каквото смятате за необходимо. Не допускайте другите да ви манипулират. Не трябва да жертвате своите интереси, поставяйки нуждите на някой друг над вашите.

Скорпион – Днес ще трябва да проявите сила на ума и духа, за да се справите със сложните задачи и да преодолеете всички изпитания. Проявявате решителност и постоянство. Някои дребни и маловажни неща могат да станат причина за по-сериозен конфликт в личните отношения.

Стрелец – Сега можете да поемете някои разумни рискове, но прекомерното самочувствие може да ви подведе и да доведе до грешки.. В личните отношения не насилвайте събитията и не притискайте партньора си, иначе няма да можете да избегнете разправиите.

Козирог –Днес можете да поемете повече работа, тъй като ще е спорна и ще успеете да свършите много неща. Бъдете внимателни и придирчиви в деловите отношения, не вярвайте на обещанията. Не е желателно да подписвате финансови документи, да се обвързвате с някои задължения, ако имате съмнения, че ще бъде трудно да ги изпълните.

Водолей – Благоприятен ден, можете да постигнете голям успех в делата си. Фокусирайте се върху основните цели и програмата за тяхното постигане. Натрупаната работа не отлагайте повече, ако имате възможност я довършете.

Риби – Днес Луната ви подтиква да изследвате вашия вътрешен свят. В този ден е полезно да сте малко по-мълчаливи. Опитайте се да останете сами за известно време, ще забележите как се подобрява вашето самочувствие след това.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Това е денят, в който всеки има шанс да постигне успех във всяко дело. Желателно е да се намери възможност за активно действие, но е важно да се подходи към него творчески. Това е добър момент да събудим творческите енергии, да открием нови таланти в себе си или да си припомним забравени способности и да започнем да ги реализираме.

На този ден можете да поемете натоварване с всяка работа. Всички цели днес са по-лесни за постигане, отколкото в други дни. Това се дължи на факта, че днешните енергии допринасят за самоувереността.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети