Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 09.09.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 09.09.2020

Дневен хороскоп – сряда – 09.09.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Изведнъж могат да се появят нови възможности

Овен – Може да се изкушите да поемете твърде много задачи, но ще се справите с всички тях. Настроението ви като цяло ще е добро през целия ден. Бъдете готови да помогнете на приятели или други близки хора.

Телец – Финансовите обстоятелства могат да създадат чувство на несигурност, но тези трудности са временни. Ситуацията скоро ще се промени към по-добро. Може да получите ценни съвети.

Близнаци – Насочете енергията към постигане на конкретни цели. Ако можете да се съсредоточите, тогава можете да постигнете всичко, което сте планирали за днес. Около вас може да се появят някои неясни обстоятелства.

Рак – Очаква ви натоварен и продуктивен ден. Може да се наложи да се справите с неотложни въпроси, които не са били предварително планирани. Внимавайте да не действате в ущърб на себе си.

Лъв – Денят обещава да бъде доста активен, затова си позволете добра почивка вечерта, за да можете да заредите батериите си за утрешния ден. Избягвайте да се карате с партньора си, особено за пари и сметки.

Дева – Денят е добър за действие. Ако отдавна отлагате нещо и чакате подходящия момент, за да предприемете решителна стъпка, значи времето е дошло. Някои двусмислени въпроси може да изплуват на повърхността, но можете да намерите решения. 

Везни – Най-простите дейности, които между другото изискват малко усилия, днес се изпълняват с големи трудности. Не е лошо да помислите за отлагане на всичко за друг ден. Добре е да помислите за перспективите и да оцените потенциала им.

Скорпион – Противоречив по своята характеристика ден, който може да ви донесе повече емоции. Настройте се на положително настроение и веднага ще разберете, че ситуацията може да се промени към по-добро. 

Стрелец – Трябва да бъдете по-внимателни, за да нямате загуби. Също така трябва да сте скептични към съветите на другите. Много „съветници“ биха могли да се окажат егоисти, които мислят само за собствения си успех и не са честни спрямо вас.

Козирог – Ако има неща, които лежат на бюрото ви от дълго време, сега е подходящият момент да се справите с тях и да ги довършите. Опитайте се да подходите конструктивно към трудните ситуации. Добре е да се възползвате от нови възможности.

Водолей – Има моменти, когато изглежда, че всичко се обърква, но не е така. Намалете малко изискванията към себе си и другите. Не се изолирайте от семейството и приятелите си, а отново проявете повече общителност.

Риби – Вие излъчвате много топлина и сърдечност и затова не би било изненада, ако други хора се обръщат към вас за съвет и помощ по-често. Не е нужно да мислите много, просто следвайте сърцето си. В точния момент ще се случи точното нещо.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Това е ден за придобиване на мъдрост и получаване на нови знания. В главата ви могат да се появят нови идеи, да ви дойдат брилянтни решения на стари проблеми. Увеличават се способностите на човек за творческо и духовно обновление. Изведнъж могат да се появят нови възможности.

Активен ден. Не губете време за празни разговори, борете се с мързела, в противен случай енергията на деня ще се обърне срещу вас. Добре е да не бъдете пасивни, да не се бърза, вслушвайте се в интуицията си и обмисляйте внимателно всичките си действия. За започване на нови дела, особено сериозни, не е благоприятно.

Денят е добър както за прояви на щедрост, така и за предаване на опит и мъдрост. Добър ден за медитация върху сакрални символи, янтри, мандали. Чрез сънищата идват Божествени откровения.             


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати