Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 09.10.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 09.10.19

Снимка:

Овен – Днес ще видите истинското състояние на нещата. Хороскопът съветва Овните да обърнат внимание на обкръжението си. Може би е дошъл моментът да скъсате връзки с хора, които не вдъхват уважение и доверие. Научете се да цените себе си и собственото си време. 

Телец – Звездите ще ви придадат решителност и самочувствие. Вие сте в състояние да се справите с много проблеми, както ваши, така и да намерите възможност да помогнете на тези, които са в трудни ситуации. 

Близнаци – Луната във Водолей засилва копнежа към противоположния пол. Опитайте се да бъдете в центъра на вниманието, смело поемайте инициативата - ще станете забележими и интересни за другите. 

Рак – Доверете се на интуицията си и не слушайте съвети от хората около вас. Това може да ви спести някои сериозни грешки в бъдеще. Ако се чувствате уморени от рутинните и ежедневни дейности, вземете си два дена ваканция и отидете някъде.

Лъв – Енергията на деня ще внесе повече яснота в живота ви и трезво ще оцените случващите се събития. Трябва да сте по-сериозни в любовните отношения: Луната във Водолей носи всякакви изненади и неочаквани неща. 

Дева – Днес ще покажете упоритост, решителност и вътрешна сила. Засилва се вашата креативност. Не разваляйте отношенията с другите заради егоизъм и дребнавост. Бъдете готови да направите отстъпки - и късметът ще ви се усмихне.

Везни – Денят повлиян от числото 9, е подходящ за обобщаване и планиране за бъдещето. Положението на Луната във Водолей засилва творческото мислене, така че ще можете да изненадате приятно любимия човек. Когато вземате решения, ще бъдете оригинални.

Скорпион – Звездите ще ви дадат енергия и сила, но се опитайте да управлявате уменията си разумно. Хороскопът ви предупреждава за възможни семейни (любовни) конфликти. Не налагайте своята гледна точка на близките си.

Стрелец – Занимавайте се с натрупаните въпроси и завършете всички стартирани по-рано проекти / задачи. Опитайте се да не се изнервяте, работете със спокойно темпо. Не се отказвайте от удоволствието да се забавлявате от сърце. Бъдете освободени, не се колебайте да поемете инициативата.

Козирог – Успешен ден по отношение на работата. Въведете ред в делата си. Бъдете готови да покажете постоянство и решителност. Не отказвайте никаква покана за среща, бъдете приятни и приветливи с околните.

Водолей – Луната във Водолей засилва склонността към нарцисизъм, затова се опитайте да мислите рационално, не се надценявайте. Не изкушавайте съдбата, избягвайте клюките и интригите. Сега сте твърде уязвими, за да провеждате скрити игри, по-добре е да насочите енергията си към решението на най-належащите проблеми.

Риби – Положението на Луната във Водолей поражда желанието да се докоснете до красивото, така че може да почувствате нужда от ярки впечатления. Звездите ви съветват да се откажете от плановете за завладяването на света, ако разбира се имате такива и да се справите с належащите проблеми. Разумният подход към живота ще предотврати негативното развитие. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

През целия ден, чак до 19:06ч. Луната се движи на празен ход и времето не е подходящо за започване на нищо важно. Това време не е добро за различни видове придобивки. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни. Не вземайте кредити, не давайте заеми на приятели. После този човек може да ви стане враг.

В дните на Водолея търсим вътрешна свобода и еманципация. Душата ни е склонна към странности, интуитивните мисли намират отговор. Емоциите оживяват, започват да се проявяват открито и свободно.

В този момент не можем да издържим и най-малкия натиск върху себе си. Вътрешна независимост - това е, което се превръща в основна ценност за нас. Лесно правим неочаквани неща. Уединението не е за предпочитане, добре се чувстваме в приятелска компания.

На нарастващата Луна е благоприятно да се опече хляб, тестото ще се вдигне много бързо. Въздържайте се от закупуване на обувки - купени при Луна във Водолей, обувките се разпъват прекалено бързо и стават свободни.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив