Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 1 февруари 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 1 февруари 2023

Дневен хороскоп – сряда – 1 февруари 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – За да постигнете днес някакви положителни резултати, трябва да се съсредоточите в това, което правите. Малки радости, полезни придобивки, необичайни запознанства, успехи в любовта, всичко това може да се очаква.

Телец – В днешният ден мнозина ще се проявят в отлична светлина в професионален план. Бъдете мъдри и премерени в реакциите си. Стойте далеч от романтиката на работното място. Интуицията ще ви подскаже правилният начин за действие.

Близнаци – За да избегнете конфликти и спорове, опитайте се да говорите и действате внимателно. Включете своя чар, това ще ви помогне да установите лесна комуникация. Избягвайте инвестиции и рискови сделки, не пилейте спестяванията си.

Рак – Днес може да изпитате колебания, свързани с материалната и имуществената страна на личния живот – например с жилище, наследство, семеен бизнес, покупка на къща. Полезно е за вас да помечтаете или да се потопите в лирически сантиментални преживявания.

Лъв –Денят ви позволява да дадете повече храна на душата и тялото си и понякога да се прилага тази опция буквално: добрата храна или напитка може да се превърне в източник на приятни емоции. Търсете временен компромис във всичко.

Дева – Хороскопът ви показва, че ще си прекарате добре. От страна на семейството ще царува хармония и спокойствие. Това ще бъде моментът да поговорите за много важни житейски проекти, които ще ви позволят да продължите напред.

Везни – Възможно е да изпаднете в носталгично настроение, особено ако дочуете  музика, която ви напомня за нещо или някой в миналото. Умът в този ден лесно отстъпва място на чувствата, особено под влиянието на спомените.

Скорпион – Днес дори най-активните и общителни представители на знака трябва да намалят външните контакти и да спазват умерена физическа активност. Въздържайте се от ненужни разходи. Трябва да управлявате по-добре бюджета си и да избягвате излишните покупки.

Стрелец – Денят ще е добър, ако нямате много големи очаквания. Тези, които не си правят илюзии и гледат реално на нещата, ще останат доста доволни от начина, по който се развиват събитията. Не е нужно да се стараете твърде много, за да направите добро впечатление: просто бъдете себе си.

Козирог – Денят не е съвсем подходящ да поемете инициатива в деловите или личните отношения.  Не бързайте да се отказвате: постоянството носи невероятни резултати. Пригответе се за усърдна работа и повече търпение.

Водолей – В днешният ден сте изпълнени до ръба с енергия, оптимизъм и ентусиазъм! Сигурни сте в себе си и в това, което искате да правите. Усилията ви най-накрая започват да дават плод и това ви изпълва с удовлетворение.

Риби –Денят е подходящ да се отпуснете. По-добре да отложите сериозните и важни въпроси за друг ден, ако е възможно. Опитайте се да не рискувате. Не е необходимо да слушате съветите на други хора, по-добре е да се доверите на собствената си интуиция.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес ще видите слънчевата страна на живота, особено през втората половина на деня. Късметът ще ви се усмихва и нещата ще вървят леко. Успехът ще благоприятства тези, които се движат спокойно към целта си. Не хабете енергията си за дреболии. Грешките лесно ще се отстраняват.

Днес може да срещнете добър човек. Вслушайте се в съвета му и ако ви предложи нещо, приемете го. Бъдете искрени, проявете повече въображение, избягвайте ласкателствата. Добре е да се молите: особено ефективно е, когато го правите не за себе си, а за другите. Това е денят, в който молитвите се сбъдват. Безпричинно главоболие в този ден, означава, че сте нарушили енергиите на деня. 

Луната е на празен ход от 13:59 ч до 22:13 ч. Неефективно време за предприемане на важни действия, нови начала, нови придобивки.

Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети