Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 10.02.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 10.02.21

Снимка:

Овен – Действията ви говорят по-силно от думите. Можете да станете лидер и да водите другите, като давате достоен пример. Не бързайте да приемате нови възможности, първо оценете перспективите.

Телец – Отличавате се с прагматичен поглед върху нещата, оценявате ги от гледна точка на материалните облаги. Творческият подход към управлението на вашите финанси може да ви помогне да подобрите значително текущата ситуация.

Близнаци – Не очаквайте денят ви да е спокоен. Това е забързано, стресиращо време, когато са възможни необичайни ситуации. Разумността е вашият ключ към успеха. На този ден вие сте в състояние да промените общия ход на събитията без дори да се намесвате директно.

Рак – Днес сте склонни да обръщате твърде много внимание на детайли, които не са толкова важни. Може да има повече неща за вършене от обикновено. Трябва да внимавате с парите. Спонтанните покупки и сделки, направени набързо, не винаги са успешни. 

Лъв – Ще са нужни усилия, за да постигнете желаните резултати, но сте готови да работите усилено. Може би искате да изглеждате като герой в очите на другите, но не забравяйте, че имате свои собствени дела, които не търпят забавяне. 

Дева – Емоциите са трудни за справяне, особено в началото на деня. Те могат да ви подтикнат да правите неща, за които по-късно може да съжалявате. Затова помислете два пъти преди да следвате всеки свой импулс, опитайте се да оцените последиците от вашите действия.

Везни – Подходящо време да работите върху себе си - да се отървете от комплекси, да преоцените минали събития и т.н. В резултат на това изцелението може да се случи на много нива и животът ще се промени към по-добро. 

Скорпион – Планетарното влияние може да ви подтикне към смели инициативи, които не бихте посмели да предприемете при други обстоятелства. Семейните дела и отношенията с роднини ще изискват много внимание. 

Стрелец – Денят може да бъде белязан от различни нестандартни ситуации, както в работата, така и в личния живот. Можете да разчитате на подкрепата на хора по-опитни по възраст или статус. Не пренебрегвайте съветите им.

Козирог – Не забравяйте, че вашето импулсивно поведение и необмислени действия могат значително да попречат на вашите дела. Ако искате да постигнете успех, много е важно да сте в хармония с други хора.

Водолей – Имате решителността да рискувате, готови сте да вземете смели решения и незабавно да започнете да действате за тяхното изпълнение. За съжаление вашите решения може да не са добре обмислени. 

Риби – Вероятно ще имате повече неща за вършене от обикновено. Първоначално може да е трудно бързо да превключвате от едно към друго, но можете да се справите. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници.                                                 

Съветите на Фортуна

Нищо важно не предприемайте. През този ден дори мислено не бива да градите никакви планове, не бива да започвате нови дела. По-добре е да се занимавате с дома, домакинството, с не много важни неща. Силите и енергията отслабват. Необходимо е да се погрижите за надеждна защита. За да се защитите, запалете свещ, заемете се с очистителни процедури.

Силно нараства вероятността от възникване на всякакви конфликти и спорове. Острите ситуации могат да прераснат във враждебни отношения за дълго време. Можете да избегнете много неприятни ситуации, ако измените отношението си към ставащите събития. Всичко трябва да се възприема с хумор и ирония. Настройте се позитивно. Трябва да избягвате фалшивите, досадните и безполезни хора, а също да се избавите от мрачните мисли и тъгата. Не бива да вярвате на никакви обещания, не бъдете доверчиви. Съмнителните факти и цифри обезателно проверявайте. Това е най-неподходящият ден за употреба на алкохол.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още