Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 10.03.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 10.03.21

Дневен хороскоп – сряда – 10.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Решителността и упоритостта ви ще бъдат възнаградени, но само през първата половина на деня, докато през втората е възможно да срещнете затруднения, пречки. Необходимо е само правилно да се управляват възможностите, които поднася този ден.

Телец – Запретнете ръкави и се захващайте за работа. Оставете притесненията, всичко ще е наред. Приемете предизвикателството, с което трябва да се сблъскате. Вашата практичност и ефективност ще ви помогнат. 

Близнаци – Връзката ви може да минава през изпитание и напрежение, някои отговорности могат да ви се сторят тежки за вашите рамене. Преди да решите да приключите с всичко, трябва да размислите. Главоболие или някакъв вътрешен дискомфорт могат да ви притесняват.

Рак – Нужно е да реорганизирате добре идеите си или да изработите стратегия, която ви позволява да разширите хоризонтите си. Не пренебрегвайте личните си грижи и поддържайте балансирана диета. Подходящо, за да направите промени в дома, да се организирате и изхвърлите онези предмети, които не ви служат.

Лъв – Денят покровителства решителните хора, които са фокусирани върху резултатите. Звездите ви призовават да бъдете изключително внимателни към всякакви подробности: не се оставяйте да ви заблуждават. 

Дева – Това е много добър ден, за да се възползвате от своите способности, тъй като вашата интуиция и проницателност ще дадат отлични резултати.  Това е също благоприятен момент за създаване на хармонични и трайни взаимоотношения.

Везни – Може да преминете през период на ограничения или отрицателни условия, които ви дават чувството, че трябва да вземате решения. Използвайте дипломацията при изграждане на взаимоотношенията и ще можете да преминете спокойно през този етап.               

Скорпион – Енергията на деня ви подпомага - търпение и старателна работа. Възможни са приятни изненади. Пренареждане на обстоятелствата може да ви донесе неочакван късмет. Най-вероятно ще успеете да направите трайно впечатление на някого.

Стрелец – Склонни сте да вземете прибързани решения, така че не трябва да се доверявате на изведнъж избухналите чувства. Голяма е вероятността да се сблъскате с измама, така че внимателно прочитайте всеки документ, особено ако има текст с умален шрифт.                                      

Козирог – Днес трудно ще се върнете към ритъма на работа, но вземете под внимание задачите, които ви очакват. Трябва да промените отношението си и да положите координирани усилия, да се концентрирате или да потърсите подкрепление.                                         

Водолей – Намирате се в специален период на трансформация, оформяте се като практически нов човек, но още не е време да взимате радикални решения, най-малкото, докато не изясните цялата картина и да имате добре структуриран метод, който да следвате. 

Риби – Сетивността ви е пробудена и действа с пълна сила, а това ще ви донесе нови и може би непознати усещания. Не претоварвайте организма с тежка работа. Вършете само най-необходимото. Избягвайте дългото вървене и да стоите прави.                                        

Съветите на Фортуна                                      

Денят е посветен на вътрешния, духовния мир на човека. Ден, в който всеки трябва да се обърне към божествената мъдрост и знания, към своите душевни източници. Не е време за рационализъм и прагматизъм. Обърнете се към своя вътрешен глас, непременно помислете над своите трудности, които ви измъчват. Постарайте се да не зацикляте над конкретни жизнени проблеми. Ден за медитация.

Енергийно благоприятен ден. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение. Период, в който душевното състояние се отразява на здравето. Полезно е да се слуша музика, да се общува с близки хора, с роднини. Време за домашни занимания, отстраняване на ненужното. В този ден могат да се проявят емоции, за съществуването на които може и да не подозирате.                                                                                                                                                                                                                                                                            


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети