Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 10.04.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 10.04.19

Дневен хороскоп – сряда – 10.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

Време за прошка, благодат и любов. Добър ден за получаване на радост и удовлетворение на желанията ви

Овен –Темпото на събитията става по-бързо. Може би днес ще има пречки, които трябва да бъдат преодолени. По отношение на личния живот, благодарение на общителността и доброжелателноста си, няма да ви липсва внимание от страна на противоположния пол.

Телец – Някои задължения днес изглеждат твърде досадни. Може да се наложи да извършите нещо непланирано, което също няма да предизвика радост. Опитайте се да намерите положителни моменти в ежедневните обстоятелства.

Близнаци – Днес вашият дух ще търси свобода и простор. Вие сте търпеливи и любезни към хората, приемате ги такива, каквито са. Що се отнася до любовта, то вашата експресивност е на висота.

Рак – Не е лош ден. Дава възможност да се реализират смели идеи, но е много важно да не бързате и да преценявате внимателно обстоятелствата. Спокойно анализирайте получената информация, не правете прибързани заключения.

Лъв – Ако приемете света и хората такива, каквито са, денят ще се развива успешно и хармонично. Вашето чувство за отговорност е достойно за уважение, но не забравяйте и за себе си. Позволете си поне малко удоволствие.

Дева – Успешен и приятен ден - нещата вървят добре. Внимавайте да не направите документални грешки. Преди да подпишете нещо, не забравяйте да прочетете внимателно и ако имате някакви съмнения, консултирайте се с адвокат.

Везни – Събитията и обстоятелствата днес предупреждават да се въздържате от енергични действия в професионалната област. Денят е свързан с промяна в астрологичните условия и следователно може да бъде труден период с непредвидими последствия.

Скорпион – Имате склонност да придавате прекалено голямо значение на малките неща, да правите от мухата слон. Вижте обстоятелствата отстрани, възможно е вашето безпокойство да е напразно и решението на проблема да бъде много просто.

Стрелец – В следобедните часове ви очаква вълна от творческа активност, готовност за преодоляване на всякакви пречки за постигане на целите. Бъдете внимателни, когато използвате непознати продукти - възможни са неочаквани реакции на тялото.

Козирог –Днес сте склонни да правите прибързани решения. Пазите се от конфликти в семейството. Може да ги избегнете, ако проявите търпение и тактичност. Не забравяйте, че една непреднамерена дума може много болезнено да нарани близките ви хора.

Водолей – В общуването с любимия човек не забравяйте, че мненията могат да са различни, всеки от вас има право на собствена гледна точка и това не бива да ви прави разединени. Вечерта е много подходяща за обсъждане на планове за бъдещето и за съвместна почивка.

Риби – Може да се появят неочаквани дела, с които трябва да се справите. Бъдете внимателни, когато общувате с хората. Избухливостта и невъздържаността в този ден могат да имат разрушителни последствия.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден за усвояване на енергията на Космоса. Счита се за успешен и позитивен ден. Всичко случващо се днес се събира в един пъзел. Време за прошка, благодат и любов. Това време подхожда за търсене на нужната информация, за събиране на данни, за анализ на ситуацията, вникване в същността на нещата, идентифициране на структурата на проблема и намиране на нови методи за решенията. Всичко трябва да става бавно и без бързане. Днес може да намерите отдавна загубена вещ.

Добър ден за получаване на радост и удовлетворение на желанията ви. Вслушайте се в нуждите на тялото си. Ако се чувствате изпълнени със сили, значи сте в добро здравословно състояние и тогава щурмувайте напред! Ако се почувствате лениви и не ви се прави нищо, тогава има конкретна причина и се отдайте на почивка. Днешното ви състояние е добър индикатор на здравословното и емоционалното ви състояние.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети