Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 10.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 10.07.19

Дневен хороскоп – сряда – 10.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

До обяд да не се предприемат важни и нови действия

Овен – Некадърността или глупостта на някои хора днес ще ви изнервя неимоверно. Старайте се разумно да подхождате към всичко и всички. Не давайте външен израз на емоционалните изблици. Мнозина от вас ще копнеят за приключения и необичайни преживявания.

Телец – Днес избягвайте да експериментирате. Помагайте на околните и те ще ви бъдат благодарни за оказаната подкрепа, а по-късно ще намерят адекватен начин да го изразят. Да раздавате добро, дори колкото една прашинка, пак е добро дело.

Близнаци – Днес може да изпитате леко напрежение, но като цяло денят ви ще е добър и спокоен. Ще проявите изтънчено остроумие в разговорите. Тези, които ще попаднат в неприятни ситуации, ще се измъкнат с изумителна находчивост от тях.

Рак – Денят може да бъде добър за вас, ако не зациклите върху личните си проблеми. Подходящо време да захвърлите грижите и да помислите за по-хубави неща. В любовните отношения бъдете внимателни.

Лъв – Дръжте здраво кормилото на живота. В повечето случаи късметът ще бъде с вас. Можете да постигнете желаното, но трябва да проявите по-голяма увереност в собствените сили, да покажете повече воля и оптимизъм.

Дева – Разчитайте на собствените си сили, в този случай шансовете ви за постигане на успех ще бъдат много по-големи. Не се оставяйте да ви подвеждат другите. Търсете самостоятелни решения на проблемите си.

Везни – Денят ще поднася добрите и лошите неща по-равно. Вземете решение днес да се обичате повече и да направите нещо добро за самите себе си. Съберете се с подходящите приятели, за да увеличите удоволствието си.

Скорпион – Труден ден. Бъдете търпеливи и запазете спокойствието си, в противен случай ще правите грешки, които ще бъдат трудни за коригиране. Не се поддавайте на провокации, опитайте се да вземете всички важни решения сами – имате достатъчно знания и опит за това, освен вашата интуиция.

Стрелец – Можете да излезете с нови и иновативни предложения за дадена задача, проект или проблем. Добри срещи с приятели и романтични срещи ще ви зарадват. Не се изключват неочаквани подаръци, приятни изненади и знаци на внимание към вас.

Козирог – Бъдете внимателни и рационални в действията си. Ако приложите необходимите усилия и проявите малко повече упоритост и последователност, ще съумеете да се справите с препятствията по пътя си.

Водолей – Днес ще ви е трудно да устоявате на различни изкушения и съблазни. Чувствата ви ще бъдат доста интензивни, но променливи. Трудно ще намерите своята опорна точка. Изправят се в противоборство желанието за развлечение срещу необходимостта от действия.

Риби – Днес ще натрупате много нови впечатления. Изостря се чувственото ви възприятие към света. За мотивацията на постъпките ви, отговорни ще бъдат емоциите. Промените в настроението ще са без съществена причина.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 12:30 ч. да не се предприемат важни и нови действия.

До 14:45 ч. не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Това е време на дълбоките личностни промени. Старите недовършени дела могат да напомнят за себе си и да отнемат много сили и време.

След 14:45 ч. негативните действия и постъпки могат да имат бъдещи последствия. Конфликтите могат да възникнат от нищото. Препоръчително е да се избягват контакти, особено с непознати хора. Нищо не се случва случайно. Всичко, което възниква е свързано с нерешените ви проблеми от миналото. Възможно е да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли. Важно е да не се поддавате на тези емоции, а да запазите спокойствие.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети