Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 1.09.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 1.09.2021

Дневен хороскоп – сряда – 1.09.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят не е подходящ за активни действия, но времето е добро за планиране. Създаването на правилната стратегия за бъдещ успех е много ефикасно използване на времето. Стремете се да бъдете обективни при преценките си.

Телец – Времето е подходящо да преразгледате някои проблеми, с които мислите ви са заети. Вашето предимство е умението да виждате реалността без разкрасяване. Дори любовта разглеждате от обективна гледна точка, ръководени сте от разума, а не от емоциите.

Близнаци – Не се препоръчва да губите този благоприятен ден за безполезни неща. Поставете си някоя важна задача и направете всичко възможно да я постигнете. Има опасност от получаване на физическа травма, затова бъдете внимателни.

Рак – На този ден ще трябва да вземете решение или други хора и обстоятелства ще решават вместо вас. Очаква ви справедливо възнаграждение за заслуги. Няма от какво да се страхуват тези, които живеят в хармония със себе си и света.

Лъв – Всичко ще си дойде на място с времето, мечтите ще се сбъднат, но се нуждаят от работа, усилия и самодисциплина, за да ги превърнете в реалност. Хороскопа ви показва, че имате скрити таланти, които ще ви позволят да постигнете желаното.

Дева – Имате склонност към перфекционизъм. Това по принцип не е лошо, но звездите съветват да не обръщате твърде много внимание на всяка дреболия. Днес сте прекалено погълнати от себе си или прекалено заети с незначителни неща. Обърне повече внимание на света и на това, което е около вас.

Везни – Мобилизирайте всичките си сили, за да се справите със задачите си в действие. Имате налице някои проблеми, но трябва вие самите да намерите начин как да ги решите и да не разчитате особено на чужда помощ.

Скорпион – Днес няма да ви е лесно да действате в съответствие с графика и във времето, за да изпълните всички задачи, които сте си набелязали. Противоречивият аспект на Луната с Меркурий може да обърка вашите планове.

Стрелец – Не е подходящ момент за решаване на важни въпроси. Ако е възможно по-добре си вземете почивка от активната дейност и просто приемете това, което се случва. Може би ще трябва да пожертвате нещо, но е необходимо да продължите напред.

Козирог – Вие имате способността да виждате обстоятелствата от по-широка перспектива. Трябва да бъдете по-внимателни в преценките, за да не нараните неволно нечии чувства. Преди да кажете нещо, помислете какъв ефект могат да произведат думите ви.

Водолей – Вероятно днес ще успеете да решите някакви свои проблеми. Пазете плановете си в тайна дори от най-близките, защото и най-малката критика от тях може да ви накара да се отдръпнете и да се разколебаете.

Риби – Днес са възможни неочаквани обрати, така че запазете спокойствие, избягвайте спорове, които могат да доведат до конфронтация. Бъдете предпазливи спрямо клюки, илюзорни идеи, фалшиви обещания.

Съветите на Фортуна

Денят е активен, но вече не толкова агресивен като предния, а по-мек. Ден за творчески и нестандартни решения. Пълен с радост и движение. Добре е да се прекара известно време в малка компания за разговори, слушане на музика и гледане на филм. Обърнете повече внимание на любовта.

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Препоръчва се активно да се работи върху здравето, да се пият отвари, разходки сред природата, за да усетите енергията на стихиите и да ви “прочисти” вятъра.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати