Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 11 май 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 11 май 2022

Дневен хороскоп – сряда – 11 май 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Чувствеността е подчертана днес и това допринася много за цялостното впечатление, което оставяте. Един разговор с приятел може да ви сближи още повече. Бъдете готови за много честност и от двете страни, да слушате внимателно, но и да давате адекватни съвети.

Телец – Днес сте отдадени на многото си задължения, делови контакти. Облекчението ще дойде през втората част на деня, както евентуално и възможността за финансов приток. Има вероятност да осъществите приятно запознанство чрез приятели или случайно.

Близнаци – Ситуациите на работното място от предишните дни са ви изморили малко повече и въпреки че ще се опитвате да се съсредоточите върху това, което трябва да направите, може да има пропуски от ваша страна.

Рак – Използвайте този ден, за да направите това, което сте пропуснали. Ще успеете да намерите начин да решите някои по-важни задължения. Някой много фино и загатващо ви показва колко се интересува от вас.

Лъв – Преди обяд сте доста самовглъбени в себе си. През втората част на работния ден ще функционирате по-добре и някои обстоятелства ще се обърнат във ваша полза. Излизането и контактите с приятели ви носят добро настроение и релакс.

Дева – Днес ще можете да се справите както с по-сложни, така и с по-взискателни задачи. Имате добро фокусиране и концентрация, хладен разум и добро аналитично мислене. Ако имате разногласия с някого, добър момент за помирение.

Везни – Когато правите някакви уговорки, опитайте се да бъдете по-ясни и конкретни. Оставете втората половина от работния ден за решаване на важни задължения, защото ще бъдете по-концентрирани и ще мислите по-добре. Настроението ви значително се подобрява.

Скорпион – Може да изисквате твърде много от себе си в този момент. Не бъдете толкова самокритични. Страхотен ден за любов – покажете на партньора си колко много ви е грижа за него. Зарадвайте го с някакъв романтичен жест.

Стрелец – Предстои ви страхотен ден и някои от вас може да получат похвала или приятна изненада. Някои ситуации се разрешават лесно, по-добре от очакванията ви. Някой може да се опита да ви манипулира, не позволявайте това да се случи.

Козирог – Не бъдете твърде сериозни, доколкото е възможно, но и не отивайте в другата крайност. Много е възможно партньорът ви да не разбере чувството ви за хумор. Най-разумно би било да се насладите на красивите моменти със спокоен и непринуден разговор.

Водолей – Неочакван, но повече от добре дошъл финансов стимул може да озари деня ви.  Нека компания ви прави близък приятел, който е готов да се забавлява и да си прекара добре. Можете също да очаквате положителни промени.

Риби – Днес бихте могли да разберете напълно погрешно знак или дума, адресирани до вас. Може да си помислите, че това е някаква критика, но грешите. Този, който го прави не осъзнава колко сте чувствителни и предполага, че може да ви е забавно казаното.

Съветите на Фортуна

В днешния  ден е добре да разсъждавате върху единството на всички неща, за вашето място в този свят. Добре е да отидете на църква, храм или да излезете сред природата, за да размишлявате за вечното. Ако успеете да почувствате връзка с Вселената, с Бог, с всеки човек, тогава можете вътрешно да поискате/пожелаете всичко.

Във времето от 14:00 до 16:00 часа бъдете предпазливи и внимателни. Оформя се труден планетен аспект, който създава напрежение, предразполага към конфликти, така че би било най-добре да си почивате и да не инициирате никакви действия, защото не сте сигурни дали е правилно. Избягвайте всякакви кавги. След 16:00 часа на хоризонта се задава нов хармоничен аспект, който ще продължи да действа до 18:00 часа и ще благоприятства отношенията, доброто настроение.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още