Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 11 януари 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 11 януари 2023

Дневен хороскоп – сряда – 11 януари 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – В днешният ден не трябва да бързате,  а да оставите всичко да следва нормалния си ход. Трябва да имате предвид, че опитвайки се изкуствено да ускорите нещата, вие се излагате на риск за неприятности и тревожност.

 

Телец – Няма значение към колко голям успех се стремите, най-вероятно ще трябва да се задоволите с по-малък. Обсъждането на професионални въпроси е по-добре да бъде отложено - сега е малко вероятно да се постигнат добри резултати.

 

Близнаци – Твърде много неща разсейват вниманието ви и трудно ще завършите всичко на време. Постарайте се да се справите с всички важни неща сутринта. После по-трудно ще можете да се фокусирате, а и времето не е толкова подходящо за това.

 

Рак – Денят не е особено подходящ за сериозни бизнес дела и важни стъпки. Днес цялото ви внимание е насочено към дома и семейството. Направете всичко каквото е необходимо за личния си комфорт. Ще се интересувате разбира се и от други аспекти на живота. 

 

Лъв – В днешният ден вероятно ще се наложи да преодолявате трудности, но това няма да ви спре да преследвате целите си. Звездите ще дадат подкрепата си на тези, които се учат от грешките си и не претендират, че винаги са прави за всичко.

 

Дева – Внимателно анализирайте всяка получена информация. Препоръчително е да се въздържате от критични и иронични забележки. Ако проявите малко повече снизхождение към другите, много по-лесно ще намерите общ език с тях.

 

Везни – Постарайте се да разрешите всички важни и неотложни въпроси през първата половина на деня, по-късно могат да възникнат препятствия. Днес е за предпочитане да се държите по-дипломатично и да действате по-изискано.

 

Скорпион – Мобилизирайте се, за да се справите със задачите си в действие. Разчитайте повече на собствените си сили и по-малко на помощта на околните. Ако не се поддавате на емоциите, нещата ще се развият благополучно.

 

Стрелец – Днес е възможно да възникнат противоречия между това, което искате вие и това, което другите очакват от вас.  Постарайте се да намерите нужният баланс между собствените си нужди и очакванията на другите.

 

Козирог – Концентрирайте се върху своите задължения и се въздържайте от необмислени действия. Бъдете по-прагматични. Ако следвате този път, ще постигнете хармония в личния си живот. Днес е подходящо време да сте по-близо до семейството си, да се грижите за тях.

 

Водолей – Засилва се интереса ви към социалния живот. Появява се желание за общуване с хората, за установяване на нови запознанства. Но в контактите си се препоръчва да бъдете повече предпазливи и внимателни.

 

Риби – Недейте да очаквате бързи резултати. Ключът към успеха е търпението. Хубаво е да се вслушвате в съветите на други хора, но друг е въпросът дали трябва изцяло да ги следвате. Сами вземайте своите решения.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят носи негативна енергия. Хората сега са податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е много добре да обмислите нещата и едва тогава да действате. Не проявявайте прекомерна гордост и отмъстителност.

Ден на нашите заблуждения и грешки. Новите проекти и идеи, които се появяват в този ден са само съблазън и илюзия - те са неосъществими. Подходящо време за покаяние. Избавете се от ненужни привързаности. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях.

 

Хубаво е да се гледа продължително живия пламък на запалена свещ. Зрението се засилва, а огънят изчиства аурата от негативна енергия. Всяка болест проявена днес се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено


 

Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати