Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 11.03.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 11.03.20

Дневен хороскоп – сряда – 11.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Това е ден на любовта, хармонията, за забавление и удоволствие

Овен - Денят носи стабилност и е време за удовлетворяване на честолюбивите ви замисли и амбиции. Имате всички шансове да победите в открита борба с конкуренцията и в тайна - с недоброжелателите. 

Телец - Добре ще е да завършите започнатите си дела. Времето за преобразуващи действия още не е дошло. Приведете в ред документацията си и отчетите. Помислете дали не сте забравили да платите някакви сметки.

Близнаци - За вас стават тесни привичните рамки, значи време е да разширите своите познания, квалификацията си. Нужно е да се възползвате от благоприятното стечение на някои астрологични влияния. На ход сте….

Рак - Благодарение на своята находчивост, ще успеете да се измъкнете от трудно положение. Вашите недоброжелатели в момента не представляват сериозна заплаха, но все пак бъдете бдителни и внимавайте.

Лъв - В днешния ден трябва да бъдете по-икономични и да не се поддавате на желанието си да купувате разни неща. Този стремеж ще е само временен и е добре да се въздържите от някоя и друга неразумна и излишна покупка.

Дева - Има вероятност да изскочат някои неочаквани възможности, които биха могли да подобрят положението ви. Разбира се трябва да се възползвате от тях, но с необходимата предпазливост. Не се предоверявайте на всеки.

Везни - Импровизирайте, експериментирайте, бъдете оригинални и екстравагантни - това е вашият ден. Другите също имат големи очаквания от вас, затова се мобилизирайте и гледайте да не се изложите.

Скорпион - Не се съмнявайте в успеха на вашите начинания. Общуването с някои хора ще ви вдъхнови още повече, а други ще споделят вашия оптимизъм. Не е изключено обаче да имате проблеми в отношенията с обичан от вас човек.

Стрелец - В такива дни като днешния е добре да се вслушате в ритъма на живота. Всяка днешна инициатива от ваша страна може да завърши с обратен ефект, но старанието ви в работата ще бъде оценено от началството.

Козирог - Денят е удачен за хора с творчески професии, особено актьори и художници. Поддръжката на влиятелни лица може да ги изведе на друго равнище и да заемат нови позиции в деловите сфери.

Водолей - Добър и може би наситен с приятни събития ден. Сдържайте своите емоции и правете не това, което ви се иска, а което е най-необходимо. Постъпвайте в съответствие с настоящите условия.

Риби - Ще успеете да се справите с делата си, но ви трябва малко творчески подход. Бъдете внимателни към работата с документи. Като цяло този ден подхожда повече за решение на рутинните задачи, отколкото за нови.


СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

В този ден Вселената ни подарява енергията на радостта. На този ден всеки може да почувства веселата страна на живота и да разбере, че въпреки многото трудности и проблеми: животът е прекрасен!

Ако въпреки всичко не ви е весело, а усещате някаква тежест, трябва да се замислите дали вървите по правилния път. Би било добре да намерите някакъв повод за празнуване. Този ден не е предназначен за преодоляване на трудностите. По-добре е да отложите решаването на сложни проблеми за следващите дни.

Това е ден на любовта, хармонията, за забавление и удоволствие. Ако излъчвате тези енергии, ще привлечете към себе си късмет и успех, тъй като това, което излъчваме от себе си, същото привличаме в отговор. Днес дори най-мрачните песимисти ще намерят за себе си много причини за радост и бъдещето няма да изглежда толкова безнадеждно за тях.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети