Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 11.08.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 11.08.2021

Снимка:

Овен – Вашата предвидливост и смелост в решенията ще увеличат шансовете ви за успех. Нежелателно е да се вземат важни решения през втората половина на деня. Може неправилно да прецените ситуацията като цяло.

Телец – С вашите упоритост и отговорност сте в състояние да свършите много работа. Ще ви дразни това, че намирате, че другите се държат непоследователно. Правенето на големи покупки сега е нежелателно, по-добре е да ги оставите за друг ден.

Близнаци – Звездите ви съветват да обърнете внимание на домакинските и семейните дела. Успявате да вземате решенията лесно и рационално. Съществуващите проблеми в любовта и отношенията могат да бъдат решени неочаквано.

Рак – Създавайки хармонична среда около себе си, ще зареждате другите с оптимизъм. Вечерта е добра за семейно събиране и общуване. По-добре е да не започвате спорове по различни теми, старайте се да се въздържате от това.

Лъв – Трудно ще е, но не е невъзможно да държите емоциите под контрол. Именно тези, които са хладнокръвни ще успеят да преодолеят всички препятствия и да постигнат целите си. Избягвайте да споделяте лична информация с другите.

Дева – Понякога е по-добре да замълчите: така трябва да направите днес. Дори и да не ви харесва, в разговор с шефа си е необходимо да държите езика си зад зъбите, въпреки че истината може да е на ваша страна. Както знаете - шефът винаги има право.

Везни – Днес е по-добре да слушате внимателно, отколкото да говорите много. Може да ви се разкрие онова, което е било скрито по-рано, да откриете нещо важно, независимо дали се отнася до вас или други хора, до настоящето или миналото.

Скорпион – Може би някой днес ще се обърне с молба за помощ към вас и вие ще сте готови да съдействате, както можете. Но първо преценете колко време и усилия ще ви отнеме. И дали наистина човекът се нуждае от помощ или просто иска да ви използва.

Стрелец – Днес сякаш нищо не може да ви развали доброто настроение! В крайна сметка положителното отношение ще ви помогне да се справите с различните задачи. В любовта обаче сте доста податливи на изкушения.

Козирог – Ако напоследък усещате, че сте станали твърде раздразнителни, може би е време да промените обичайната си среда за известно време. Опитайте се да намерите начин да подобрите емоционалното си здраве.

Водолей – Днес нещо или някой може да наруши хармонията в живота ви. В този ден проявете физическа активност, особено ако дълго време не сте имали шанс да разтегнете мускулите си. Сега е моментът да възстановите тонуса на тялото си.

Риби – Плановете се реализират успешно, в работата сте ефективни. Днес вие излъчвате радост, оптимизъм и увереност, затова много хора се навъртат около вас - само за да сгреят душите си на вашата слънчева енергия.

Съветите на Фортуна

Денят има двойствена характеристика - позитивна и негативна едновременно. Първата му половина е по-благоприятна. Носи душевно спокойствие. Втората половина затормозява позитивните тенденции и само благодарение на проявите на дипломатичност и добронамереност може да се избегнат конфликтите. Главното е да се съблюдава хармония във всички сфери.

Десет пъти помислете преди да вземете решение. Препоръчва се пасивност, уединение. Добре е да се общува с по-възрастни роднини, учители, да се прочете мъдра книга. Ден за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела. Хубаво е да се потърси прошка, да се оправят грешките, да се търсят загубени вещи.

След 14:23ч Луната преминава на празен ход до 23:09ч. Не купувайте и не предприемайте нищо важно.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още