Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 11.09.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 11.09.19

Снимка:

Вибрациите на деня предразполагат към мечтателност и витаене в облаците

Овен –Не е толкова лошо, колкото си мислите. Всъщност нещата по време на работа определено се подобряват. Структурирайте мислите си и обмислете ситуацията. Малко банален ден за любовта.

Телец –Не се впечатлявайте от негативните хора, които ви казват думи на обезсърчаване и продължете да правите нещата си както си знаете, така ще избегнете проблеми и ще продължите делата си напред.

Близнаци – Трябва да бъдете много внимателни, когато подписвате правен документ, който може да има клаузи, които не разбирате и изискват съдействие на адвокат или някой добре информиран в законите.

Рак –Положителното влияние на Луната при преминаване през въздушната стихия създава необходимия баланс, за да вървят нещата както трябва. Космическите влияния изискват от вас търпение и постоянство.

Лъв –Интуицията ви е съчетана с лунния транзит в знак на въздушната стихия, което придава плавност на вашето мислене и ви дава усещане за баланс в това, което правите. Не се оставяйте да бъдете манипулирани от чужди коментари и клюки.

Дева – Днес има космическо предупреждение. Време е да приемете нещата такива, каквито са, а не такива, каквито искате. Когато приемете реалността, ще се почувствате по-добре. Възможно е да има някои неочаквани промени във вашето икономическо или финансово положение.

Везни –Настоящият период е плодотворен и успешен за знака ви. Пред вас има няколко варианта, които трябва да обмислите добре. Луната е в транзит през знака Водолей, което подчертава и засилва вашата чувственост.

Скорпион – Добър приятел ще ви засвидетелства своята искреност и в същото време ще ви вдъхнови и мотивира напълно. Слушайте сърцето си, онзи вътрешен глас, който ви казва, къде трябва да бъдете и какво да правите.

Стрелец – Този ден е сякаш създаден по поръчка. Ако искате да формализирате нещата, да ги уточните и да направите проектите си продуктивни, днес позицията на планетите ще ви даде точно това, което искате. Той е перфектен ден за тези, които знаят как да посеят семената на успеха.

Козирог –Шансът ще ви предостави приятна изненада, която ще привлече към вас това, от което се нуждаете сега. Ще видите как постигате страхотни работни успехи за по-малко време, отколкото сте подозирали.

Водолей –Не всичко, което достига до ушите ви, трябва да бъде непременно вярно, не забравяйте, че всеки вижда реалността по свой начин, всеки хвърчи в своя балон. Не позволявайте да бъдете манипулирани емоционално от негативни хора.

Риби –Няма да има непреодолими пречки за вас, ако възнамерявате да осъществите плановете си по конкретен начин, без да обръщате внимание на негативните хора, които понякога се приближават до вас, за да ви отнемат ентусиазма.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Вибрациите на деня предразполагат към мечтателност и витаене в облаците. Не бързайте да вземате важни и съдбоносни решения сега. За решение на важните въпроси ще ви помогне засилената интуиция днес, но се пазете от измами, особено жените. Възможно е някои обстоятелства да се окажат непонятни за вас.

Психиката днес е уязвима. За мнозина психологическото състояние ще се окаже мъчително, тъй като може да изпитате меланхолия, депресия. Други пък обратното - ще бъдат в приповдигнато настроение. Бъдете предпазливи в агресивна среда.

Днес е подходящо за уединение и да се помолите за себе си и близките си, да бъдете спокойни, нека мъдростта преобладава над чувствата. Състраданието и милосърдието са основата на този ден. Колкото повече добри неща правите за другите, толкова по-скоро всичко ще ви се върне стократно. И обратно, ако не сте милостиви днес, ще изпаднете в немилост пред Вселената. Ден, в който молитвите биват чути.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив